Varázslények

Félősöknek és bátraknak

Varázslények leírása

A Varázslények kedvesen eredeti és szórakoztató történetek gyűjteménye, melyeket nemcsak a gyermekek, de a szülők is élvezni fognak esti meseolvasáskor.

Mindenhol ott lehetünk. Az ágyad alatt, a szekrényedben, a ballábas cipődben, a játszótéri bokorban, a kekszes dobozban… BÁRHOL.

Ott élünk veled, melletted. Szokatlan árnyékok, halk suttogások vezethetnek el hozzánk, a Varázsvilág lényeihez: nem kell hozzá más, csak egy kiskanálnyi szerencse, egy lapátnyi rettenthetetlenség, egy talicskányi kíváncsiság, és máris jöhetnek életed legérdekesebb kalandjai. Ma jókedvemben találtál, ezért elmesélek néhány történetet arról, milyen dolgok estek meg, amikor Rebeka, az egyik legkíváncsibb embergyerek találkozott velünk. Nem örült ám mindenki! (Mamu, a legöregebb zűrboszorkány) Rebeka egy tökéletesen átlagos kislány, aki bátor és kíváncsi természete miatt hajlamos mindenféle zűrbe keveredni – ezekben a mesékben az ő kalandjait követhetjük nyomon. A kötekedős Bosszantöpptől (akinek feltett szándéka bajba sodorni Rebit) a jószívű Csíkoshátú Bőröndös Sompolykáig (aki segít Rebinek visszanyerni a számítógép elé kövült apuka figyelmét) egy mágikus világmindenség kel életre minden történetben, titokzatossággal és képzelettel színezve az egyébként hétköznapi élethelyzeteket.

2800 Ft
2128 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK