Nincs engedélyezve a javascript.
Válaszúton
23.png
23.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 691 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 183 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A jóképű, biztos egzisztenciával rendelkező Travis Parker megrögzött agglegény: szabadidejében vízi sportoknak hódol, a barátaival találkozik, vagy éppen a nagyvilágban utazgat. Első látásra úgy tűnik, könnyedén veszi az életet és a nőket is: elég gyakran váltogatja a barátnőit. Egy nap azonban új lakó költözik a szomszédos házba, a fiatal és csinos Gabby.
Leírás
Raktári kód:
154321
ISBN:
9789636439293
EAN:
9789636439293
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
276
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
270
A jóképű, biztos egzisztenciával rendelkező Travis Parker megrögzött agglegény: szabadidejében vízi sportoknak hódol, a barátaival találkozik, vagy éppen a nagyvilágban utazgat. Első látásra úgy tűnik, könnyedén veszi az életet és a nőket is: elég gyakran váltogatja a barátnőit. Egy nap azonban új lakó költözik a szomszédos házba, a fiatal és csinos Gabby. A nő sok mindenben az ellentéte, de a párkapcsolatok terén biztosan különböznek egymástól: alig várja, hogy a barátja feleségül kérje, és családot alapítsanak. Travis és Gabby az életmódjuk miatt azonban nehezen férnek meg egymás mellett. A nő egy kimerítő hét után úgy dönt, rendreutasítja az éjszaka hangosan zenét hallgató szomszédját. Dühösen átmegy hozzá, hogy leteremtse, de minden másként alakul, mint ahogy eltervezte
Nicholas Sparks (Engem láss!, Mindig van holnap, Eltékozolt évek) megható, ugyanakkor elgondolkodtató regényében egy sorsdöntő kérdés előtt álló ember lelki küzdelméről olvashatunk, akinek arra kell megtalálnia a választ, hogy meddig hajlandó elmenni a szeretet nevében.
Vélemények