Nincs engedélyezve a javascript.
Üvegcserepek
23.png
23.png

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 341 Ft
Borító ár:
1 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 088 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Honora és a férje tengerparti házat bérel, amely ugyan öreg és megvannak a maga hibái, mégis tökéletes otthonnak kínálkozik egy új házasság számára.
Leírás
Raktári kód:
122375
ISBN:
9789638009067
EAN:
9789638009067
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
388
Nyelv:
magyar
Honora és a férje tengerparti házat bérel, amely ugyan öreg és megvannak a maga hibái, mégis tökéletes otthonnak kínálkozik egy új házasság számára.

Ő és Sexton lelkesen látnak a felújítási munkálatokhoz, és egyben közös életük elindításához. Sétái alatt Honora összegyűjti a partra mosott üvegcserepeket, amelyeknek mindegyike más és más történetet rejt. Sexton módot talál arra, hogy megvásárolja a házat, ám a lehető legrosszabb pillanatban. Gazdasági válságba kerül, és a pénzügyi problémák súlyosbodásával Honora ráébred, milyen fenyegető lehet a küszöbén kívül létező világ. A regényben, miként a tengerparton gyűjtögetett áttetsző, színjátszó üvegdarabkákban, egymásra rétegződnek a korszak színei, hangjai, textúrája. Megismerkedünk Viviannel, a fesztelen gondolkodású bostoni társaságbeli nővel, aki elutasítja a hagyomány minden formáját, s aki Honora legjobb barátnője lesz. McDermott, a közeli gyár egyik munkása olyan hatással van Honorára, hogy a fiatal nőnek végig kell gondolnia a bizalomról és a szerelemről kialakított elképzeléseit. Francis, az őszinte, nyílt fiú jelenti az összekötő kapcsot ezek között a szereplők között, miközben a világ, amelyben élnek darabokra hullik. Az Üvegcserepek a bizalom, és az árulás, a házasság és a vonzódás felejthetetlen története napjaink egyik legmeggyőzőbb széles látókörű és megnyerő írójának tollából.
Vélemények