Tűzszünet II-Béklyó


Tűzszünet II-Béklyó leírása

Amikor a Terabyte Laboratórium fizikusai, a Nobel-díjas Karl Brohier és a fiatal, lelkes Jeffrey Horton kidolgozták a Ravasz névre keresztelt, fegyverellenes fegyvert, még nem sejtették, mit vesznek ezzel a nyakukba.
Hiába küszöbölték ki azóta a szerkezet mellékhatásait, s tették biztonságosabbá a második prototípust. A Béklyó ugyan már nem idéz elő nem kívánt robbanásokat, csupán ártalmatlanít minden lőfegyvert és bombát, az embert azonban nem lehet ártalmatlanítani. Hiába a kutatók minden jóindulata, ha valami felhasználható gyilkolásra, azt előbb-utóbb be is vetik.
A két szerző politikai thrillerbe oltott vitaregényét láthatóan alapos kutatómunkára építette, és nem fél bátran ütköztetni az egymásnak ellentmondó álláspontokat. A történetből természetesen a kalandok sem maradnak ki, és még az utolsó oldalak is tartogatnak meglepetéseket.

„Clarke és Kube-McDowell nagyon összepasszolnak. Ilyennek kell lennie egy közeljövőben játszódó SF-nek: csavarosnak, elgondolkodtatónak, izgalmasnak és emberinek.”
– Infinity Plus
„A szerzők profi módon sorakoztatják fel az érveket és ellenérveket, sosem az egyszerű, inkább a hiteles választ keresve.”
– Publishers Weekly

32%
2990 Ft
2033 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

Lassan izzó tűz
Lassan izzó tűz
4690 Ft
3189 Ft
32%
Vendéglista
Vendéglista
4490 Ft
3053 Ft
32%
A rend
A rend
3890 Ft
2645 Ft
32%

TOVÁBBI AJÁNLATOK