Tükörember

Joona Linna-sorozat 8.

Tükörember leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2021-10-20

Egy nap Jenny Lind, a gyönyörű, szőke, tizenhat éves lány gyalog indul útnak az iskolából, mert valaki kiszúrta a biciklije kerekét, ám soha nem érkezik haza. Öt évvel később holtan találják egy stockholmi játszótér kellős közepén. Valaki szabályosan kivégezte.
Joona Linna felügyelő veszi kezébe a haláleset felderítését, mert felismeri Jennyben azt az elrabolt lányt, aki után már korábban nyomoztak. A játszótér körüli térfigyelő kamerák felvételei alapján sikerül is találnia egy szemtanút: Martin a kutyáját sétáltatta arra a gyilkosság éjszakáján, és minden valószínűség szerint végignézte a szörnyű jelenetet. A férfinak azonban pszichés problémái vannak, és a látottakból semmire sem emlékszik. A felügyelő Erik Maria Bark hipnotizőrhöz fordul, aki már többször segített a rendőrségnek hasonló esetekben.
Közben Joona rájön, hogy a gyilkosság kísértetiesen hasonlít egy tinédzserlány évekkel korábbi, öngyilkosságnak nyilvánított esetéhez. Rövidesen világossá válik, hogy egy sorozatgyilkossal van dolga, aki feltehetően ebben a pillanatban is több lányt tart fogva, és bármikor úgy dönthet, hogy megszabadul tőlük...
A Joona Linna-sorozat 8. része.
24%
4290 Ft
3260 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2021-10-20

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Lesben
Lesben
3980 Ft
3343 Ft
16%
Lázár
Lázár
4290 Ft
3604 Ft
16%
A ​hipnotizőr
A ​hipnotizőr
3980 Ft
3343 Ft
16%