Nincs engedélyezve a javascript.
Tövispuszta
23.png
23.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 919 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Az egyik képen három fiú, zsebre dugott kéz­zel. Találgatom; talán Pál, Isti és Dávid. Nagy­apám, ha ő az, egy fejjel kimagaslik közülük, középen áll öltönyben, keménygallérral, gomb­lyukából aranylánc kúszik mellénye órazsebébe.

Leírás
Raktári kód:
188270
ISBN:
9789634338079
EAN:
9789634338079
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar

„Az egyik képen három fiú, zsebre dugott kéz­zel. Találgatom; talán Pál, Isti és Dávid. Nagy­apám, ha ő az, egy fejjel kimagaslik közülük, középen áll öltönyben, keménygallérral, gomb­lyukából aranylánc kúszik mellénye órazsebébe. Bal szélen Isti, Páltól örökölt bricsesznadrágja alól térdzokni simul legendás focistalábaira, és magas szárú cipőben végződik, a jobb szé­len nagykabátban Dávid, rövid lábain harmo­nikázik a nadrágszár. Mindhárom fiú arcán maszk, bizonyára farsangra készültek. Pál és Isti maszkjára vörös bohócszájat pingáltak, Dávidé szenvtelen, de kackiás bajusz díszíti, ami egy gyerek fején csaknem olyan ijesztő, mint a másik kettő mosolya. Az arcunk érzelmekről, jellem­ről, értelemről árulkodik, sőt gyakran sorsról is; a három fiúnak a képen nincs arca, maszkjuk mögül kihívón tekintenek a kamerába, mintha azt üzennék: találjuk ki magunk a sorsukat.”


 


„Meg tudod változtatni a múltat? Nem, ugye? Pedig sokan megpróbálják, különösen manapság. A jövőt sem lehet megváltoztatni, csak ha mi változunk meg.”


Vélemények