Nincs engedélyezve a javascript.
Te... voltál
23.png
23.png

Te... voltál
Nincs uralmad semmi fölött

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 971 Ft
Borító ár:
2 190 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 599 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Kyle Chase átlagos amerikai középiskolás egy átlagos amerikai kisvárosban.
Leírás
Raktári kód:
913512
ISBN:
9789631191936
EAN:
9789631191936
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
168
Nyelv:
magyar
Kyle Chase átlagos amerikai középiskolás egy átlagos amerikai kisvárosban. Értelmetlennek érzi a tanulást, üresnek a családjával folytatott panelpárbeszédeket, céltalannak még a haverjaival való lötyögést. Mert a haverokhoz is csak jobb híján csapódik. Tartalmatlan az iskolában töltött idő, de ugyanolyan tartalmatlan és üres volt a nyári szünet is. Csak két ember érdekli a világon, az egyik a kishúga, a másik Ashley, akibe – talán – szerelmes, de nem mer úgy közeledni hozzá. A céltalan üresség lassan az erőszak közelébe sodorja: kisebb-nagyobb csínyek, betörés, így legalább éri valamilyen inger. Ekkor jelenik meg az iskolában a furcsa Zack. Egyszerre vonzó és taszító egyéniség, mindenkivel jóban van, és mindenkit kiismer. Kiderül, annak is vannak gyenge pontjai, aki azt hiszi magáról, rajta nincs mit kiismerni. Kyle céltalan mindennapjai hirtelen különös irányt vesznek.


Benoit három, felnőtteknek írott sikeres krimi után a tizenéves közönséghez is utat talált Te… voltál című regényével, amely a középiskolai erőszakról szól.


 


 


A szerzőről
Charles Benoit
Charles Benoit

CHARLES BENOIT

Középiskolai tanári munkáját cserélte a sokkal rögösebb írói pályára, állítólag fogadásból, amelyet szintén középiskolai tanár feleségével kötött. A fogadáson az olvasók egészen biztosan nyertek, mert Benoit három, felnőtteknek írott sikeres krimi után a tizenéves közönséghez is utat talált Te… voltál című regényével, amely a középiskolai erőszakról szól.

Charles Benoit a New York állambeli Rochesterben él, egy reklámügynökség szövegírójaként dolgozik, szabadidejében pedig búvárkodik és szaxofonozik.

Vélemények