Született stratéga

Alex Benedict 1.

Született stratéga leírása

Mindenki ismerte Christopher Sim legendáját. A harcosét. A vezérét. A csillagközi hősét, aki született stratéga. Sim örökre megváltoztatta az emberiség történelmét, amikor egy szedett-vedett kis peremvilági ellenálló flottából veszedelmes fegyvert kovácsolt, és visszaverte az idegen támadókat.
Most azonban Alex Benedict régiségkereskedő rábukkant egy ijesztő információmorzsára, mely rég eltemetve hevert egy ősi számítógépes fájlban. Ha ez az adat igaz, Christopher Sim csaló volt csupán.
Egy személyes és egy történelmi jelentőségű ügy szálai fonódnak egybe, s Alex Benedictnek követnie kell a legenda sötét nyomait, egyenesen egy idegen galaxis szívébe - ahol olyan igazság várja, amely legvadabb elképzelésein is messze túltesz...
Jack McDevitt Nebula-díjas sorozatának nyitókötete egyszerre SF és krimi, valamint fordulatos kalandregény, középpontjában egy ,,high-tech Indiana Jonesszal".


,,Abban a képességében, ahogy megragadja az olvasót, és nem ereszti, McDevitt logikus örököse Isaac Asimovnak és Arthur C. Clarke-nak."
- Stephen King

,,Sodró iramú történet... McDevitt tisztában van az olyan fogalmakkal, mint hős, megszállottság, kötelesség, és írásának minden mondatából árad az intelligencia."
- James Patrick Kelly

,,Izgalmas, színes... A legjobb háborús SF, amit Joe Haldeman Örök háborúja óta olvastam."
- Michael Bishop

,,Egy mai író sem jobb McDevittnél az intergalaktikus kalandok és az eredeti ötletek vegyítésében."
- Washington Post
27%
1490 Ft
1088 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

Tuf utazásai
Tuf utazásai
4480 Ft
3270 Ft
27%
Obscura
Obscura
3680 Ft
2686 Ft
27%

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Polaris
Polaris
1490 Ft
1088 Ft
27%
Űrhajótöröttek
Űrhajótöröttek
3990 Ft
2913 Ft
27%
Echo
Echo
1490 Ft
1088 Ft
27%