Született stratéga

Alex Benedict 1.

Született stratéga leírása

Mindenki ismerte Christopher Sim legendáját. A harcosét. A vezérét. A csillagközi hősét, aki született stratéga. Sim örökre megváltoztatta az emberiség történelmét, amikor egy szedett-vedett kis peremvilági ellenálló flottából veszedelmes fegyvert kovácsolt, és visszaverte az idegen támadókat.
Most azonban Alex Benedict régiségkereskedő rábukkant egy ijesztő információmorzsára, mely rég eltemetve hevert egy ősi számítógépes fájlban. Ha ez az adat igaz, Christopher Sim csaló volt csupán.
Egy személyes és egy történelmi jelentőségű ügy szálai fonódnak egybe, s Alex Benedictnek követnie kell a legenda sötét nyomait, egyenesen egy idegen galaxis szívébe - ahol olyan igazság várja, amely legvadabb elképzelésein is messze túltesz...
Jack McDevitt Nebula-díjas sorozatának nyitókötete egyszerre SF és krimi, valamint fordulatos kalandregény, középpontjában egy ,,high-tech Indiana Jonesszal".


,,Abban a képességében, ahogy megragadja az olvasót, és nem ereszti, McDevitt logikus örököse Isaac Asimovnak és Arthur C. Clarke-nak."
- Stephen King

,,Sodró iramú történet... McDevitt tisztában van az olyan fogalmakkal, mint hős, megszállottság, kötelesség, és írásának minden mondatából árad az intelligencia."
- James Patrick Kelly

,,Izgalmas, színes... A legjobb háborús SF, amit Joe Haldeman Örök háborúja óta olvastam."
- Michael Bishop

,,Egy mai író sem jobb McDevittnél az intergalaktikus kalandok és az eredeti ötletek vegyítésében."
- Washington Post
16%
1490 Ft
1252 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 1132 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Tűzmadár
Tűzmadár
2990 Ft
2512 Ft
16%
Az ördög szeme
Az ördög szeme
2990 Ft
2512 Ft
16%
Elveszett kolónia
Elveszett kolónia
2990 Ft
2512 Ft
16%