Szex és Glasgow - Semmi romantikus nincs a randizásban

Szex és Glasgow - Semmi romantikus nincs a randizásban leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2022-07-18

Egy nagysikerű romantikus komédia korunk randizási szokásairól.

Hadd mutassuk be Zara Smith-t, a huszonkilenc éves szingli ápolónő gyakornokot, aki Glasgow-ban él és evickél jól-rosszul az életben. A 30-ik születésnap sebes közeledtével Zara úgy határoz, hogy ha törik, ha szakad, szerelmet keres...vagy legalább valakit, akivel szexelhet! Legjobb barátai, Ashley és Raj biztatása mellett kalandos randik sorába ugrik fejest, amik legalább olyan kacagtatóak, mint amilyen katasztrofálisak. Semmit sem hagy ki: az online randiktól a szülővárosi partnerszerzésen át a flörtölő csaposig minden megengedett.

De amikor dr. Tom Adams, másnéven Sugar Daddy érdeklődést mutat iránta, a játék menete hirtelen megváltozik. Zara azóta bele van esve Tomba, amióta csak először meglátta az Esztétikai Klinikán, ahol részmunkaidősként dolgozik. Ahogy kezd felforrósodni a hangulat, Zarának óhatatlanul is megfordul a fejében: vajon ez lenne a szerelem, vagy csak egy újabb katasztrófa, ami előbb-utóbb bekövetkezik?

Ebben a szexisen mocskos, kacagtató és fájdalmasan magunkénak érezhető regényben Zara Smith az évezred generációjának Bridget Jones-a.

Olvasói vélemények:

"A női lakosság 99%-a azonosulni tud a történettel. Szívet melengető a tudat, hogy nem én vagyok az egyetlen nő, aki ellenőrzi a Whatsapp-on és a közösségi média platformjain az üzenetek elolvasását vagy azt, hogy valaki mikor volt utoljára aktív. A könyv végéig csorogtak a könnyeim a nevetéstől, és a vége oolyan odavágó!"

" EZT MINDEN LÁNYNAK EL KELL OLVASNIA!"
4490 Ft
3412 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2022-07-18

  • Művelt Nép Könyvkiadó Kft.
  • Szórakoztató irodalom
  • 400 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789635800117
  • Cikkszám: 1100167
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK