Szerelem a pokolból

Szerelem a pokolból leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2022-06-09

„Micsoda utazás! Micsoda befejezés!” – Sarina Bowen bestsellerszerző Szerelmünk parázsból lett, és együtt képesek vagyunk lángra lobbantani. Különös, mire emlékszik az ember egy tragédia után. A fülsiketítő zajra, ahogy a ház felrobban. A bénító félelemre, ahogy a feleségemet keresem. A mindent ellepő, fojtogató füstre, ahogy kiviszem őt. De leginkább az égett a lelkembe, hogy a nő, akit a karomban tartok, nem a feleségem. Csak Bree és én éltük túl. Nem mintha a történtek után valódi élet várt volna ránk. Egyedülálló apaként nem volt hová mennem, ezért hozzáköltöztem. A gyász és a bűntudat valahogy csapattá kovácsolt minket. Évekbe telt, mire ismét mosolyt láttam az arcán, amitől szép lassan megváltozott az életem. Órákig ültünk egymás mellett anélkül, hogy megszólalnánk, mégis éreztem, hogy kezdi betölteni a szívemben tátongó űrt. Lehet, hogy én vittem ki a házból, de valójában Bree mentett meg engem. Ahogy gyógyultak a sebeink, a titkok és hazugságok porrá váltak, mégis féltem, hogy előbb-utóbb életre kelnek.

Aly Martinez, USA Today bestsellerszerző könyve ismét azt a rettentően nehéz kérdést vizsgálja, hogy egy borzalmas tragédia után miként lehetséges újraépíteni az életet, és lehet-e még szeretni. A regény mély emberi érzéseket és izgalmas eseményeket tár az olvasók elé.

„Lassan kibontakozó, fordulatokban gazdag mű.” – Smexy Books „A szó jó értelmében vett érzelmi csapás.” – Jeeves Reads Romance „Regény a barátságról, családról, gyászról, veszteségről és az újrakezdés erejéről.” – The Escapist Book Blog

31%
4399 Ft
3035 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2022-06-09

  • Álomgyár Kiadó
  • Erotikus
  • 368 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789635703319
  • Cikkszám: 1098214
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

Kiadó újdonságai

Szívtelen
Szívtelen
4399 Ft
3035 Ft
31%
Könyörtelen
Könyörtelen
4399 Ft
3035 Ft
31%
Együtt, veled
Együtt, veled
4399 Ft
3035 Ft
31%

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK