Nincs engedélyezve a javascript.
Személyiségtípusok

Személyiségtípusok
Önismeret mindenkinek az enneagram segítségével

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 214 Ft
Borító ár:
4 900 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 214 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A könyv­ szerzői az enneagram ősi eszközével minden eddiginél pontosabban és részletesebben térképezik fel a kilenc alapvető személyiségtípust, azok fejlődési szintjeit az énen túllépő, magasabb tudati állapotoktól a kóros állapotokig. Kifejtik korszakalkotó felismerésüket a személyiségtípusok...
Leírás
Raktári kód:
125532
ISBN:
9789633551240
EAN:
9789633551240
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
560
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
860
A könyv­ szerzői az enneagram ősi eszközével minden eddiginél pontosabban és részletesebben térképezik fel a kilenc alapvető személyiségtípust, azok fejlődési szintjeit az énen túllépő, magasabb tudati állapotoktól a kóros állapotokig. Kifejtik korszakalkotó felismerésüket a személyiségtípusok alapdinamikájáról, ismertetik a hozzájuk kapcsolódó fejlődési szinteket: szólnak a gyermekkori minták jelentőségéről, a személyiségtípusok fejlődéses eredetéről.
A Személyiségtípusok alapvető kézi­könyv­ mindazoknak - terapeutáknak, oktatóknak, üzleti tanácsadóknak - akik az enneagram gyakorlati alkalmazásával hatékonyabbá kívánják tenni munkájukat. Izgalmas olvasmány mindenkinek, aki önismeretre és személyisége tudatos fejlesztésére törekszik.
Vélemények