SZASZ

Ewing-kór a young korban

SZASZ leírása

A ​​csillagok, távoli izzó napok az égen, mint megannyi kicsi fénypont tündökölnek. A hullócsillagra pedig mindenki külön is felfigyel, mert neki üzenete van: amikor megpillantják, valami nagyot kívánnak egymásnak az emberek. 
18 éve megszületett egy kis csillag, aki melegségével bearanyozta boldog, szerető családja életét. Mindig is kitűnt a fénye, kisugárzása a környezetéből, és rövid 17 éve alatt még, vagy éppen, súlyos betegségében is rengeteget adott. Sokszor 80 év alatt sem alkot ennyit valaki, nem hagy ennyi fontos üzenetet az életről, a természet szépségeiről, az életszeretetről, a küzdeni tudásról, a mások felé fordulásról, a mélységekből való sokszoros talpra állásról. Blogját több százan követve merítettek belőle kitartást, türelmet, erőt saját hétköznapjaikhoz. 
Egyik utolsó elsuttogott kérése nyomán édesanyja – szintén a tőle kapott energiájával – megírta ezt a könyvet. Mindannyian érezzük, hogy Szandra itt van velünk, emléket állít a Dávidoknak, Zsaniknak, a köztünk járt többi hősies kis csillagnak, hogy most is üzen: az ellenségeskedőknek megbékélést, a szomorúaknak, hogy meg lehet látni a legképtelenebb helyzetekben is a szépséget, az örömöket, az alkotás lehetőségét. 
Ez a könyv a leírhatatlan lelki fájdalom és a szeretet könyve, amit minden; betegek ellátásával foglalkozó személynek (portások, asszisztensek, ápolók, orvosok, hallgatók), és mindenkinek, aki hivatásából kifolyólag emberekkel foglalkozik, el kellene olvasnia. 
Hogy a törékeny testben lakott hatalmas lélek üzenetét meghallva valami megmozduljon, hogy legalább a felesleges bántás, szenvedés elkerülhető legyen, hogy egy kicsit jobb legyen a világunk. 
Dr. Hideghéty Katalin 
onkológus
24%
2990 Ft
2272 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

  • Ad Librum Kft.
  • 296 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789639934054
  • Cikkszám: 1052640
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

Kiadó újdonságai

Mesél a tél ...
Mesél a tél ...
2000 Ft
1520 Ft
24%
Szudán
Szudán
3990 Ft
3032 Ft
24%
Az önzés erénye
Az önzés erénye
2990 Ft
2272 Ft
24%

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK