Súgd ezt nekem

Súgd ezt nekem leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2021-12-02

A GYERMEKÉT EGYEDÜL NEVELŐ MAISEY ADDINGTON SOHA NEM TUDOTT MEGFELELNI AZ ANYJA ELVÁRÁSAINAK. Nem ment férjhez, és méltatlan munkahelyeken pazarolja el a tehetségét. Egyetlen dologról tudja biztosan, hogy nem hibázta el: nagyon jó kapcsolatot alakított ki Elle-lel, a tizenkét éves lányával. Ám egy váratlan telefonhívás felborítja életük kényes egyensúlyát. Maisey anyja kómában fekszik, idős apjának pedig családon belüli erőszak és gondatlanság vádjával kell szembenéznie. Maisey-nek szívet tépő, életre szóló döntést kell hoznia gyermekkori otthonában.
Válaszokat keres, és közben hihetetlen titkokra bukkan, végül pedig beleütközik a lesújtó igazságba: van egy Marley nevű, eltitkolt ikertestvére. Miközben Maisey megszállottan keresi az igazságot a testvérével kapcsolatban, szembesül a legsötétebb emlékekkel, és gyermekelhelyezési vitába keveredik Elle apjával. Vajon elég erős a lánya iránt érzett szeretete? Hogyan törjön ki a bántalmazás és az erőszak ördögi köréből?
KÖVESD SORSUKAT!

„Megható és érzelmileg feszült, torokszorító történet az anyai szeretetből fakadó, valódi önfeláldozásról, valamint egy családról, amit szétdúlt az abúzus és a hazugságok terhe. King ismét bebizonyította, hogy a családi drámák mestere. Valóságos diadalmenet ez a könyv.” – Emily Carpenter, író

16 éves kortól ajánljuk!

32%
3999 Ft
2719 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2021-12-02

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

Soha
Soha
5990 Ft
4073 Ft
32%
Dűne
Dűne
4990 Ft
3393 Ft
32%
A szanatórium
A szanatórium
4490 Ft
3053 Ft
32%

TOVÁBBI AJÁNLATOK