Steve Jobs a prezentáció mestere

Hogyan legyünk õrülten hatásos elõadók

Steve Jobs a prezentáció mestere leírása

Lerántjuk a leplet! Steve Jobs elõadásainak titka: egy olyan három részbõl álló keretrendszer, amely elkápráztatja a közönséget
Akár éppen az új iPhone-t mutatja be, akár egy konferencia nyitóbeszédét tartja, Steve Jobs lehengerli közönségét mesteri elõadásainak stílusával és lendületével. Nem csak egyszerûen információt ad át: elmesél egy történetet, lendületesen felfest egy képet, megosztja vízióját. Hallgatóságát egy egyedi, inspiráló és felejthetetlen utazás részeseivé teszi.Ön is képes erre, ha a könyv segítségével elsajátítja Jobs azon technikáit, amelyeket õt az elõadások mûvészévé tették. Carmine Gallo, a kommunikációs technikákat oktató coach ebben a könyvben Jobs prezentációin keresztül, egy olyan azonnal elsajátítható keretrendszert mutat be, amelynek segítségével Ön is élete legjobb prezentációit tervezheti meg, és adhatja elõ.
A következõkrõl lesz szó:
Készítsünk egy inspiráló márkatörténetet!Válaszoljuk meg a legfontosabb kérdést!Vázoljunk fel egy pontos, emlékezetes és konzisztens víziót!Tegyük érthetõvé a számokat!Szerezzünk felejthetetlen pillanatokat!Készítsünk megragadó diákat!Legyünk a színpadi elõadás mesterei!Csináljuk könnyedén!Próbáljunk hatékonyan!Érezzük jól magunkat!
Minden egyes fejezetben olyan eszközöket és stratégiákat találunk, amelyekkel már a következõ elõadásunkban is felhasználhatunk. Steve Jobs ténylegesen elhangzott elõadásait felhasználva, a szerzõ segít felismerni és alkalmazni Jobs technikáit, amelyekkel aztán minket is tátott szájjal fogak hallgatni vevõink, ügyfeleink vagy éppen kollégáink.
A Hogyan legyünk õrülten hatásos elõadók könyv segítségével a szinte a kezünkben tarthatunk bármely hallgatóságot, tömören és egyértelmûen átadhatjuk a nekik szánt üzenetet, meggyõzhetjük õket termékünk, szolgáltatásunk értékeirõl, vagy ötleteink mellé állíthatjuk õket - egyszerûbben és hatásosabban, mint az valaha gondoltuk volna. Sõt, leseperhetjük a konkurenciát, a lehetséges vevõket tényleges vevõkké tehetjük, a tényleges vevõket pedig rajongókká változtathatjuk.Nem könnyû Jobs nyomába lépni, de ha egyszer elkezdjük használni a technikáit, elõadásaink biztosan nem fognak egykönnyen feledésbe merülni.
Carmine Gallo a világ legjobban csodált márkaival rendelkezõ cégeknek ad elõadásokkal, kommunikációs technikákkal és a médiával kapcsolatos tanácsokat. A Businesweek.com állandó szerzõje, valamint rendszeres olyan elõadások nyitóbeszédeit tartja, amelyeket a legnagyobb amerikai televíziós és online csatornák is közvetítenek. Többek között szerepelt már a New York Times-ban, a Wall Street Journalban és az Investor
30%
3900 Ft
2730 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

  • HVG Kiadó Zrt.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 296 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633040232
  • Cikkszám: 1026916
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 145*210

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

Putyin emberei
Putyin emberei
6499 Ft
4549 Ft
30%
Fehér
Fehér
3999 Ft
2799 Ft
30%

TOVÁBBI AJÁNLATOK