Nincs engedélyezve a javascript.
Sánta kutya
23.png
23.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 141 Ft
Borító ár:
3 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 548 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Sánta kutya időutazás egy asszonyi sorsban, valamint a huszadik század magyar történelmében, amelyet olyan könnyedén felejtünk el, amilyen nehéz volt átélni. Kevés híján száz év története került ebbe a regénybe, nagy időugrásokkal, és a szándék szerint női szemmel.

Leírás
Raktári kód:
123336
ISBN:
9789630799096
EAN:
9789630799096
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
340
Nyelv:
magyar
Aki megment egy embert, az megmenti az egész emberiséget, mondták a régiek. Aki megszeret egy asszonyt, az megszereti az egész asszonyiságot, mondom én. Férfitársam, a világ összes nőjébe kapaszkodsz, amikor az anyukádhoz bújsz, s ugyanilyen alapon a világ összes nőjével szerelmeskedsz, amikor azzal a kiválasztottal. Becsüld meg a lehetőséget. Sose feledd, hogy ők szülnek minket, ám amilyen pechesek, általában ők is temetnek el. Jól tesszük, ha komolyan vesszük őket. Ha figyelünk rájuk nem úgy, ahogyan szoktunk, hanem úgy, ahogyan ők figyelnek ránk, meg a gyerekeinkre.A Sánta kutya időutazás egy asszonyi sorsban, valamint a huszadik század magyar történelmében, amelyet olyan könnyedén felejtünk el, amilyen nehéz volt átélni. Kevés híján száz év története került ebbe a regénybe, nagy időugrásokkal, és a szándék szerint női szemmel.Egy asszony élete mindig magában foglalja több férfi életét. Pasas(ok), férj(ek), fiúgyerek(ek). A nők már süldő lány korukban tudják, hogy a látszat ellenére rajtuk múlik minden. Amikor a férfiak egymásnak esnek, vetélkednek, háborúznak, a nőknek akkor is meg kell menteniük a világot. Nem mindig sikerül, hát legalább a családot. Ha az sem megy, a lélek tüzét s a reményt tartják életben, bármi áron.
A szerzőről
Vámos Miklós
Vámos Miklós
Az elsősorban regényeiről és novelláiról ismert író sok egyéb szerepkörben is kipróbálta magát: írt filmeket, színdarabokat és hangjátékokat, kiadóigazgató és műsorvezető egy személyben. Írói munkásságát 1984-ben József Attila-díjjal ismerték el.
Jogi diplomát szerzett, de a jogászi pálya helyett dramaturgként kezdett bele a nagybetűs életbe. Irodalmi pályafutás alatt eddig közel 40 kötete jelent meg. Szerteágazó érdeklődése, a művészi élet számtalan területén való aktív jelenléte a kortárs művészeti élet különleges karakterévé teszi.
Ismert művei: Zenga zének (1983.), Anya csak egy van (1995.), Apák könyve (2000.), A New York-Budapest metró (2014.)
Vélemények