Rejtőző kavicsok

Rejtőző kavicsok leírása

Ebben a regényben senki sem az, akinek látszik. Lille, a megbízhatóság és a jólneveltség szobra kettős életet él, a valóság elől egy álomvilágba menekül. Praetor, a laza és jómódú srác gondtalanul váltogatja a csajokat, szórja a latin szavakat, s bár ő a csapat esze, mégis lazán elindul a lejtőn. Krisz, a vezérhím, aki „nagyvadat” vesz célba, de azt nem sejti, hogy ez a vadászat megváltoztatja az életét. Anna, a vagány tanárnő különc módszerekkel küzd a tanítványaival –  csakhogy múltjában sötét folt éktelenkedik…

– Meddig tart még a kihallgatás?
Lille elszégyellte magát. Tényleg szó szerint letámadta.
– Innál valamit? Éhes vagy?
– Kislány, a kijelentő módról hallottál már?
Bocs… Esküszöm, nem kérdezek többet! – Lille felemelt egy kavicsot, nézte egy darabig, aztán eldobta. – Apám kavicsnak hívja a felbecsülhetetlen értékű embereket.

***

Lázár Ildikó 1970-ben született Gyergyószentmiklóson. Iskolásként azt tartották róla, hogy tollal a kezében jött a világra, pedig akkoriban még csak kísérletezett novellákkal, versekkel, élménybeszámolókkal, amelyeket a környezete nagy élvezettel olvasott. Bár színésznek készült, végül újságíróként talált önmagára. Az első magyarországi magánhírügynökség, a WestelPress (MobilPress) főszerkesztőjeként különböző témákban számos lapban publikált, munkáját a szakma többek között Nívó-díjjal és minisztériumi Ezüsttoll-díjjal jutalmazta. Mindezek ellenére Lázár Ildikó igazi hivatásának a tanítást tartja: Tizenhét éve fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy tanítványai széles vásznon keresztül lássák a világot.

24%
2490 Ft
1892 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

  • Móra Könyvkiadó
  • Gyerekkönyvek
  • 256 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789631193411
  • Cikkszám: 1020940
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

Kiadó újdonságai

Kalandos matek
Kalandos matek
2499 Ft
1899 Ft
24%
Már hatig számolok
Már hatig számolok
1399 Ft
1063 Ft
24%

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK