Nincs engedélyezve a javascript.
Karácsony a Roxfortban
Kismackó segít a Mikulásnak
Puszirablók

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 249 Ft
Borító ár:
2 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 249 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Szeretke királylány a Panelpalota fürdőtermében hosszúra nyúlt esti fürdőzését végzi, amikor a kád pótlefolyójából hatalmas kalózhajó csobban a vízbe. Aztán, ahogy jött, úgy tűnt el a pótlefolyón át Szeretkével a Panelpalota csőrendszerében, majd a nyílt tengerre veszi az irányt.
Kedvencnek jelölöm
Leírás
Raktári kód:
174583
ISBN:
9789634154754
EAN:
9789634154754
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
60
Nyelv:
magyar
Szeretke királylány a Panelpalota fürdőtermében hosszúra nyúlt esti fürdőzését végzi, amikor a kád pótlefolyójából hatalmas kalózhajó csobban a vízbe. Aztán, ahogy jött, úgy tűnt el a pótlefolyón át Szeretkével a Panelpalota csőrendszerében, majd a nyílt tengerre veszi az irányt. Szeretke hamar rájön, hogy nincs egyedül a kalózhajó fedélzetén; Bújócskát, a fecskenadrágos kisfiút és kenguruját, Damilt elrabolta a titokzatos kalózkapitány. Vajon hogyan jutnak haza? A kalózkapitány furcsa alkut ajánl: gyűjtsenek össze egy mázsa puszit a szabadulásukért. E vajon mekkora a súlya egy puszinak? És hogyan lehet begyűjteni ennyit?
A szerzőről
Vig Balázs
Vig Balázs

Szeretettel köszöntelek, Vig Balázs vagyok. Annak, aki szereti az évszámokat, vagy számolgatni, hogy mennyivel fiatalabb a másiknál, álljon itt, hogy 1984-ben születtem.

Úgy érkeztem a Móra Kiadóba, mint a mesebeli legkisebb szegénylegény, szerencsét próbálni az első kéziratommal. Ugyan sem a fele királyságot, sem pedig a királylány kezét nem nyertem (még) el, de első mesém, a Három bajusz gazdát keres napvilágot látott. Kicsit később követte őt a második mesém, A rettegő fogorvos, a Már tudok olvasni sorozatban.

Azóta járom az országot, és igyekszem minél több óvodásnak, iskolásnak, szülőnek, pedagógusnak és könyvtárosnak bemutatni a világgá tekergő bajuszok és a bátor gyerekektől rettegő fogorvos történetét. Talán már volt szerencsém találkozni Veled személyesen is, de ha nem, hamarosan sort kerítünk rá! Addig pedig, a könyveimen keresztül tudjuk tartani a kapcsolatot.

Elárulom, hogy már majdnem kész a következő mesém is, de hogy miről fog szólni, az egyelőre maradjon titokban, hogy minél nagyobb legyen a meglepetés!

Ha kíváncsi vagy még több mindenre velem kapcsolatban, fotókat, videókat nézegetnél, további bejegyzéseket, meséket olvasgatnál tőlem, látogass el a www.vigbalazs.com oldalra,  keress a facebookon, így találsz meg:  Vig Balázs - Gyerekcipő /http://goo.gl/lLtSMX/  és húzd fel a Gyerekcipőt…

Vélemények