Polaris

Alex Benedict 2.

Polaris leírása

Hatvan évvel ezelőtt, amikor megtalálták a Polarist, az űrhajó üres volt, pilótája és utasai sorsáról senki nem tudott semmit. Most, a titokzatos eltűnés évfordulóján, árverésre akarják bocsátani a hajón talált tárgyakat. Bennfentes ismeretei révén Alex Benedict, a galaxis egyik legtekintélyesebb régiségkereskedője szerzi meg magának a tárgyak egy részét. Amikor egy robbanás következtében a gyűjtemény megsemmisül, Alex megérti, valakik mindenáron el akarják titkolni, ami a Polaris fedélzetén történt. Márpedig neki feltett szándéka, hogy végére jár az ügynek - különösen akkor, ha ez az élete kockáztatásával jár...
Jack McDevitt fantasztikus érzékkel keveri az SF-et és a krimit, hogy a Született stratéga után ismét egy magával ragadóan izgalmas történetbe rántsa magával olvasóit. És az űrkorszak Indiana Jonesba oltott Sherlock Holmesa ezúttal még egy szépséges segítőtársat is talál magának.
,,A regény elegáns és izgalmas felszíne alatt a cselekmény és a gondolatok kivételesen nagyszerű kombinációja rejlik."
- Publishers Weekly

,,McDevitt logikus örököse Isaac Asimovnak és Arthur C. Clarke-nak."
- Stephen King
,,Intelligens, provokatív mű egy olyan írótól, akinek minden könyve energiát, stílust és friss perspektívát kínál."
- Washington Post Book World
,,McDevitt a hősnőit is egyenrangú félként sodorja veszélybe, és az eredmény egy olyan szórakoztató regény, hogy az olvasó még be sem fejezte, máris kézbe venné a következőt."
- Analog
,,Vajon milyen lett volna Dashiell Hammett SF-íróként? McDevitt csattanós választ ad erre a kérdésre legújabb regényével, a Polarisszal."
- Jesup Press-Sentinel

30%
1490 Ft
1043 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Űrhajótöröttek
Űrhajótöröttek
3990 Ft
2793 Ft
30%
Ősi partok
Ősi partok
3490 Ft
2443 Ft
30%
Feltámad a múlt
Feltámad a múlt
3790 Ft
2653 Ft
30%