Nincs engedélyezve a javascript.
Párbaj

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 041 Ft
Borító ár:
4 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 041 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Csupán egyetlen dolog közös bennük...

Ugyanazon a napon, 1906. április 18-án két újszülött látja meg a napvilágot két fiúgyermek: egyikük Bostonban, egy gazdag bankárcsalád sarjaként, a másikuk egy eldugott lengyelországi faluban. Két évtized múltán William Kane, a nagy reményű bankár és Abel Rosnowski, a nincstelen, ámde céltudatos és eltökélt bevándorló útjai keresztezik egymást.
Leírás
Raktári kód:
179269
ISBN:
9789634523796
EAN:
9789634523796
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
608
Nyelv:
magyar
Csupán egyetlen dolog közös bennük...

Ugyanazon a napon, 1906. április 18-án két újszülött látja meg a napvilágot két fiúgyermek: egyikük Bostonban, egy gazdag bankárcsalád sarjaként, a másikuk egy eldugott lengyelországi faluban. Két évtized múltán William Kane, a nagy reményű bankár és Abel Rosnowski, a nincstelen, ámde céltudatos és eltökélt bevándorló útjai keresztezik egymást. Miközben mindketten elszánt harcot folytatnak a sikerért, nem kerülhetik el a végzetüket: a sors ugyanis úgy rendelte, hogy megmentsék - és tönkretegyék - egymás életét.
Jeffrey Archer remekműve, amelyet első kiadása óta milliók olvastak szerte a világon, egyaránt bővelkedik drámai jelenetekben, kalandokban, nagy összecsapásokban és megrázó mozzanatokban. Egymást követik a váratlan fordulatok, egészen a legutolsó mondat végső csattanójáig.
Vélemények