Nincs engedélyezve a javascript.
Ötven állat, amely megváltoztatta a történelmet

Ötven állat, amely megváltoztatta a történelmet

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 050 Ft
Borító ár:
4 500 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 050 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az állatok mindenu¨tt jelen vannak a bennu¨nket köru¨lvevő világban. Az ember az elmúlt 20 ezer év során számos állatfajjal közeli kapcsolatot alakított ki, s...
Leírás
Raktári kód:
125419
ISBN:
9789630976343
EAN:
9789630976343
Oldalszám:
224

Az állatok mindenu¨tt jelen vannak a bennu¨nket köru¨lvevő világban. Az ember az elmúlt 20 ezer év során számos állatfajjal közeli kapcsolatot alakított ki, s ezáltal megváltozott mind ő maga, mind az állatok. A hajdanvolt vadászból az ember pásztorrá és földművessé vált, óvta és védelmezte azokat az állatokat, melyeket korábban zsákmányul ejtett. Az állatok meghatározó szerepet játszottak az emberi történelem évezredei folyamán.


Az Ötven állat, amely megváltoztatta a történelmet című könyv bemutatja azokat az állatokat, amelyek a legnagyobb hatással voltak az emberi civilizációra. A földművelésben és a kereskedelemben betöltött szerepu¨kön túl az állatok számos más módon is gazdagították az emberi kultúrát és a történelmet. Egyes állatok – oroszlán, szkarabeusz, kobra, fehérnyakú rétisas – mind vallási, mind politikai szimbólumként megjelentek az emberi közösségekben. A tudomány és az orvoslás fejlődéséhez évszázadokon át állatkísérletek járultak hozzá.


Állatok nélku¨l fajunk múltja és jövője elképzelhetetlen.

Vélemények