Nincs engedélyezve a javascript.
Nevermoor 1.

Nevermoor 1.
Morrigan Crow négy próbája

Sorozat:

Fordító:

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 869 Ft
Borító ár:
4 299 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 869 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

?Mintha a Harry Potter és az Alíz Csodaországban világát ötvöznénk egyetlen csodálatos történetben" - Kirkus Reviews

?Könyvmolyok, figyelem! Townsend igazi ?takaró-alatt-olvasós?, letehetetlen sztorit írt!" - The Horn Book

Leírás
Raktári kód:
205796
ISBN:
9789635991914
EAN:
9789635991914
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
384
Nyelv:
magyar
?Mintha a Harry Potter és az Alíz Csodaországban világát ötvöznénk egyetlen csodálatos történetben" - Kirkus Reviews

?Könyvmolyok, figyelem! Townsend igazi ?takaró-alatt-olvasós?, letehetetlen sztorit írt!" - The Horn Book


 


Morrigan Crow elátkozott gyerek: a 11. születésnapján, pontban éjfélkor meg kell halnia. Mielőtt tizenkettőt ütne az óra, egy különös férfi egy titokzatos városba, Nevermoorba viszi. Ahhoz azonban, hogy maradhasson, és felvételt nyerjen a Csudálatos Társaságba, a lánynak négy próbát kell kiállnia. Az élete a tét...


Jessica Townsend Nevermoor című ifjúsági regénysorozatának első része, a Morrigan Crow négy próbája 2017-ben többek között elnyerte az Amazon's Best Children's Book of the Year, a TIME Magazine Best Book of the Year és a Sunday Times Children's Book of the Week díját, a Twentieth Century Fox pedig megvásárolta a megfilmesítési jogokat: a regényből az Oscar-díjas Drew Goddard készít filmet.


Ha szeretted az Alice Csodaországbant, és faltad a Harry Pottert, a Nevermoor lesz az új kedvenced! Jessica Townsend New York Times bestseller ifjúsági regénye külföldön már meghódította az olvasókat, és már a filmváltozata is készül.


A trilógia további kötetei:
Csudamíves
Kámforkór


JESSICA TOWNSEND a napfényes Ausztráliában él, de évekig Londonban lakott ? saját bevallása szerint ez a város számos ponton ihletője Nevermoor világának. Korábban egy gyerekmagazin szerkesztője volt. Jessica JK Rowling hatására kezdett el írni, első regényének anyagát pedig sokáig csak testvérének és két korábbi főnökének mutatta meg. ?Nem gondoltam, hogy ekkora sikere lesz" ? nyilatkozta egy interjúban. ?Korábban számos történetbe belekezdtem, de ez volt az első, amit be is fejeztem. A gépem a tízéves írói folyamat alatt egyfajta temetővé vált: minden év egy mappa, külön mappák Nevermoor világának felépítéséhez, Nevermoor-enciklopédia, családfák... Az írás nem volt könnyű, mert igazi perfekcionista vagyok, pedig a tökéletes, mint tudjuk, nem létezik. Nem kronologikusan írok: megvannak a nagy események és csomópontok a fejemben, azok köré építem a történetet. Mindent, amiről írok, látok magam előtt, talán ennek köszönhető a regény képszerűsége."

Vélemények