Nincs engedélyezve a javascript.
Ne mozdulj!

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 403 Ft
Borító ár:
2 670 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 403 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy esős napon a tizenöt éves Angela balesetet szenved a robogójával. Életveszélyes állapotban szállítják kórházba. A lány apja, Timoteo, aki a kórház jó nevu sebésze, mozdulatlanul vár a mutô melletti szobában. Rettegve gondol a következményekre, kérleli a lányát, hogy ne haljon meg. Miközben sebész kollégája Angela életéért küzd, Timoteo képzeletben beszél a lányához.

Leírás
Raktári kód:
161418
ISBN:
9789638453958
EAN:
9789638453958
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
322
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
480

Egy esős napon a tizenöt éves Angela balesetet szenved a robogójával. Életveszélyes állapotban szállítják kórházba. A lány apja, Timoteo, aki a kórház jó nevu sebésze, mozdulatlanul vár a mutô melletti szobában. Rettegve gondol a következményekre, kérleli a lányát, hogy ne haljon meg. Miközben sebész kollégája Angela életéért küzd, Timoteo képzeletben beszél a lányához. Kétségbeesett vallomásba kezd egy furcsán kezdődő, szenvedélyes szerelemről, arról a nőről, akit igazából szeretett, és akiért mindent feláldozott volna. Ha nem lett volna túl késő…


A megrázó erejű regény elsöprő sikert aratott Olaszországban. A könyvbôl 1.000.000 példányt adtak el, és közel harminc országban jelent meg. A regényből filmet is forgattak Penelope Cruz főszereplésével, amelyet remélhetően hamarosan Magyarországon is bemutatnak.

Vélemények