Nincs engedélyezve a javascript.
Mosó Masa mosodája

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 429 Ft
Borító ár:
2 699 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 429 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A könyv - mintegy a Gőgös Gúnár Gedeon című olvasó mesekönyv folytatásaként - a kisiskolások nyelvtanulását, illetve helyesírásuk fejlesztését segíti. A mesék elég rövidek ahhoz, hogy az olvasással épphogy barátkozó figyelmet követelő betűzgetés mellett követni tudják a történetek fordulatait is.

Leírás
Raktári kód:
152433
ISBN:
9789631199598
EAN:
9789631199598
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
93
Nyelv:
magyar

A könyv - mintegy a Gőgös Gúnár Gedeon című olvasó mesekönyv folytatásaként - a kisiskolások nyelvtanulását, illetve helyesírásuk fejlesztését segíti. A mesék elég rövidek ahhoz, hogy az olvasással épphogy barátkozó figyelmet követelő betűzgetés mellett követni tudják a történetek fordulatait is. Egy-egy mesén belül a pirossal kiemelt betűk vagy szavak mindig egy-egy helyesírási szabályt rejtenek, ezzel is segítik a megértést, a gyakorlást. A könyvet forgathatják már az első osztályosok is, hiszen a helyesírás elsajátítása gyakran éveket vesz igénybe. A tartalomjegyzékben fel van tüntetve, hogy az egyes mesék milyen helyesírási szabály gyakorlására szolgálnak.

A szerzőről
Varga Katalin
Varga Katalin
Varga Katalin a Külkereskedelmi Főiskolán végzett, német-angol szakon. Saját élettapasztalatai alapján kezdte tanulmányozni a meddőség lelki hátterét. 2013-ban hívta életre a CsillagKuckót, ahol a hozzá forduló „meddő” pároknak segít munkatársával – nemcsak érintettként, egykori sorstársként és lombikos anyukaként, hanem okleveles mentálhigiénés segítő szakemberként is.
Vélemények