Nincs engedélyezve a javascript.
Modern boszorkány

Modern boszorkány
Dream válogatás

Sorozat:

Fordító:

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 699 Ft
Borító ár:
2 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 699 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Mi jut eszébe mindenkinek a boszorkányokról? Seprűnyél, nagy üst és varázsfőzetek. Ám a modern boszorkányok nem ilyenek. Otthonosan mozognak a modern technológia világában, és előszeretettel használják azt.

Leírás
Raktári kód:
158526
ISBN:
9789632614670
EAN:
9789632614670
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
364
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
520
Mi jut eszébe mindenkinek a boszorkányokról? Seprűnyél, nagy üst és varázsfőzetek. Ám a modern boszorkányok nem ilyenek. Nagyon otthonosan mozognak a technológia világában, és előszeretettel használják is. Jamie és Nell testvérek, mindketten boszorkányok. Programot készítenek, amellyel egy boszorkánytársadalmat építhetnek ki az interneten. Ez a program egy bűbáj hatására érzékeli az átlagemberekre nem jellemző energiákat, és a weboldalra irányítja a talált boszorkányt. Egy nap Lauren, a 28 éves ingatlanügynök böngészés közben egy olyan chatszobában találja magát, ahol három nő megpróbálja meggyőzni, hogy ő egy boszorkány. Lauren teljesen átlagos életet él Chicagóban, így elég cinikusan áll a beszélgetéshez, nem hisz a többieknek. A programban van a hiba, vagy a lány egy edzetlen boszorkány, ami a környezetére és önmagára nézve is veszélyes lehet? A többi boszorkány dolga, hogy kiderítse az igazságot.

Ajánlók:

„Általában nem szoktam rajongani az ilyen típusú csajos könyvekért… A mágia még jöhet, de a többi már kevésbé. Ez a könyv viszont már az első fejezetnél magával ragadott, és a végére rajongója lettem. Alig várom, hogy elolvashassam a következőt. Igaz, hogy a képzelet szüleménye, de jól megírt, tényszerű részleteket is tartalmaz. Gratulálok a szerzőnek!”
Barnes and Noble

„Imádtam ezt a könyvet! Csupa családi érzés, szerető szív és romantikával árnyalt humor. A varázslásról nem is beszélve. A szerző segít elképzelni, ami elképzelhetetlen. Egy mai, modern világot tár elénk, ami tele van erővel és bűbájjal.”
Amazon

„Tényleg beleszerettem ebbe a történetbe. Az első szónál megragadta a figyelmemet, és mindvégig fogva tartotta. Szeretem, hogy egy modern boszorkány okosan reagál a varázshelyzetekre, amelyekkel szembekerül, és talpraesetten kezeli őket. Tetszett az összes szereplő életszerűsége is. Jövőbe látás ide vagy oda, drukkolok a sorsukért!”
Goodreads

„Ez a regény működik, a cselekmény erőteljes. A szereplők valószerűek és megnyerőek. Szeretnék én is ennek a nagy boszorkánycsaládnak a tagja lenni!”
The Book Fetish
Vélemények