Nincs engedélyezve a javascript.
How to Talk to Anyone - 92 apró trükk a sikeres kapcsolatépítéshez
The Art of Seduction - A csábítás művészete
Minden egyes lélegzeteddel

Minden egyes lélegzeteddel
Mindfulness - Lélegezd át magad a tudatos életbe!

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 791 Ft
Borító ár:
1 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 791 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A tudatos figyelem gyakorlásának rengeteg jótékony hatását igazolták – nagyobb békesség, több energia, magabiztosság, kevesebb stressz, fájdalom és szorongás, a depresszió csökkenése –, sokan azonban mégis unalmas, meddő kínlódásnak találják az egészet. Pedig ha összekapcsoljuk a légzéssel, döbbenetes az eredmény!
Kedvencnek jelölöm
Leírás
Raktári kód:
175994
ISBN:
9789632914091
EAN:
9789632914091
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
152
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
186
A tudatos figyelem gyakorlásának rengeteg jótékony hatását igazolták – nagyobb békesség, több energia, magabiztosság, kevesebb stressz, fájdalom és szorongás, a depresszió csökkenése –, sokan azonban mégis unalmas, meddő kínlódásnak találják az egészet. Pedig ha összekapcsoljuk a légzéssel, döbbenetes az eredmény! A tudatos figyelem és a légzés kéz a kézben járnak. Ha úgy gyakoroljuk a tudatos figyelmet, hogy annak a lélegzet a kiindulási pontja, egyben a fókusza is, azzal természetes módon lelünk még nagyobb békességre, örömre és erőre, bölcsességre, és ez valóban megváltoztatja az életünket.
Rose Elliot könyve Buddha 2500 évvel ezelőtti instrukcióin alapul, amelyeket egyszerű légzésgyakorlatok formájában tolmácsol. Ezek szövik át aranyfonálként a művet, és megmutatják, hogyan fejleszthető a légzésre irányuló tudatos figyelem, és miként használható az élet minden aspektusában: a testünk, az érzéseink, az érzelmeink, az elménk és a szellemünk viszonylatában. Ha a leírtak szerint elvégzünk naponta pár perc tudatos légzést, ez a szépséges, ősi gyakorlat és bölcsesség belülről kezd gyógyítani, és egyre több békét, szabadságot és örömöt hoz mindennapjainkba.
Vélemények