Nincs engedélyezve a javascript.
Miénk a színpad

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 141 Ft
Borító ár:
3 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 141 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A művészeti iskola drámaosztálya híresen összetartó, idén mégis egyre szaporodnak a konfliktusok, miközben az év végi színpadi vetélkedőre, a MűvészBejáróra kellene készülniük.

Leírás
Raktári kód:
198551
ISBN:
9786158182096
EAN:
9786158182096
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
264
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
284
A művészeti iskola drámaosztálya híresen összetartó, idén mégis egyre szaporodnak a konfliktusok, miközben az év végi színpadi vetélkedőre, a MűvészBejáróra kellene készülniük.
Milus és Viki legjobb barátnők, de nagyon különbözőek.

Az osztályban zajló konfliktusok közepette vajon tényleg jóban-rosszban kitartanak egymás mellett? Mindent elmondanak egymásnak, vagy nekik is megvannak a titkaik? Hiába fulladnak káoszba a próbák, és veszik össze lassan mindenki mindenkivel, meg kell találniuk a lányoknak a saját útjukat és szerepüket. Ráadásul közben az első szerelem is beköszön. A helyzet kétségbeejtő...


Muszáj a diákoknak komolyan venni saját magukat, és önállóan rendbe hozni a dolgaikat! Mert a bemutatón senki sem akar leégni, sőt...


A Pagony legújabb sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan 9-12 éveseknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de mégis elgondolkodtatók. Ezeket a könyveket jó olvasni!


Abszolút szerelem
Abszolút színjátszás
Abszolút suli

A szerzőről
Vadadi Adrienn
Vadadi Adrienn
Vadadi Adrienn életének alakulását az óvodapedagógus pálya iránti elhivatottsága és az írás szeretete határozta meg. Az óvónői képesítésének megszerzése után újságírást is tanult, a képzés során talált rá saját írói hangjára.
Fő célközönsége az óvodás korú gyerekek és szüleik: a számukra íródott mesékhez az írónő igyekszik mindig olyan környezetet választani, amelyben a gyerekek otthonosan mozognak, amelyet jól ismernek. A szövegek nyelvezetében is alkalmazkodik a kicsik igényeihez, akik így könnyebben fel tudják dolgozni a velük történt eseményeket és a hozzájuk kapcsolódó érzelmeket.
Ismert művei: Kicsimackó-sorozat, Matricás Laci-sorozat, Kockacukor lovassuli-sorozat
Vélemények