Nincs engedélyezve a javascript.
Micsoda idő!

Micsoda idő!
Panka és Csiribi 1.

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 591 Ft
Borító ár:
3 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 591 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Ezt a rózsaszín ruhás tündérlánykát Pankának hívják. Az erdő közepén él, egy öreg tölgyfa első emeletén. Puha mohából van az ágya, virágszirom a ruhája. A tündérfiú neve Csiribí. Ő is az erdőben lakik, egy odvas fenyőfában. Panka és Csiribí barátok." - kezdődik a mese.
Leírás
Raktári kód:
158838
ISBN:
9789634102786
EAN:
9789634102786
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
52
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
294
"Ezt a rózsaszín ruhás tündérlánykát Pankának hívják. Az erdő közepén él, egy öreg tölgyfa első emeletén. Puha mohából van az ágya, virágszirom a ruhája. A tündérfiú neve Csiribí. Ő is az erdőben lakik, egy odvas fenyőfában. Panka és Csiribí barátok." - kezdődik a mese. Tündérekről van tehát szó, no meg mókusokról, borzról, nyestről és szarvasbogárról, napról, szélről és felhőről Berg Judit új mesekönyvében. (A szerző Hisztimesék című könyvét sokan ismerik, szeretik és haszonnal forgatják...) Most pedig itt van Panka, a mindig vidám tündérlány, aki imád sütni-főzni, öltözködni, játszik mindenféle hangszeren, de repülni sajnos nem tud; és itt van Csiribí, az ezermester tündérfiú, aki mindenféle szerkentyűt képes megjavítani, de nem birkózik meg a forró csoki elkészítésével - és itt van öt vadonatúj mese, amely a két kis tündér kalandjait meséli el mindenféle időben - nevezetesen szélben, napban, esőben, ködben és hóban.
A szerzőről
Berg Judit
Berg Judit
A József Attila-díjas írónőnek - akinek a történeteit saját gyermekei ihletik - több mint 20 kötete jelent meg magyar nyelven. Írói munkáját a tematikus szerkesztés mellett a világos megfogalmazás jellemzi, ennek köszönhetően könyvei egyszerre tudják megszólítani és szórakoztatni a kis- és nagykorú olvasókat egyaránt.
Berg Judit az egyik olyan magyar szerző, akinek a könyvei nemcsak írástechnikailag jók és élvezetesek, de kézbe venni is öröm őket, mert a szerző mindig nagy gondot fordít a kötetek illusztrátorainak kiválasztására.
Ismert művei: Rumini-sorozat, Lengemesék-sorozat, Maszat-sorozat, Két kis dinó-sorozat
Vélemények