Mi az a branding?

Mi az a branding? leírása

Háttér
A globalizáció elő˜retörésével a termékek és szolgáltatások sikerében egyre fontosabb szerepet játszik az eredményes márkaépítés. Jelen kötet közérthető˜en és szemléletesen segít eligazodni e szerteágazó szakterület legfontosabb kérdéseiben. Létező˜ márkák titkairól lebbenti fel a fátylat, elemzi a márkaépítés folyamatát, valamint névadási, pozicionálási, arculattervezési és promóciós szempontokat mutat be. Ezek az ismeretek a márkamenedzsmenttel kapcsolatos gyakorlati problémák megoldásakor is jól hasznosíthatók.

Anatómia
A könyv kitér a branding összetett témaköréhez kapcsolódó, változatos szakterületek rövid bemutatására. Megismerhetjük a márkaépítés legfontosabb elemeit, például a pozicionálást, a történet mesélést, a designt, az árképzést és a kapcsolattartást. Emellett megtudhatjuk, hogy a márkaépítés miként alkalmazható – a termékeken és szolgáltatásokon túl – szervezetekre, emberekre és helyszínekre, valamint azt is, hogy segítségével milyen eredmények érhető˜k el.

Portfóliók és esettanulmányok
A világ különböző˜ pontjain tevékenykedő˜ ügynökségek munkáit bemutató portfóliókból és esettanulmányokból kiderül, hogy az ismertetett márkák mitő˜l működnek, miként hatnak és hogy példájukból milyen tanulságokat lehet levonni. Az elméleti szempontokra és a tervezés knowhow-jára fokuszáló elemzésekbő˜l megtudhatjuk, milyen komoly kihívást jelentenek az észlelés nehezen megfogható folyamatai, a kulturális sajátosságok és az összetartozás éreztetése, miközben a csomagolástervezés, a jelzésrendszerek és a webes megjelenés buktatóival is meg kell birkózni. A bemutatott esetek gondolatébresztő˜ példaként szolgálhatnak tervező˜k és szakemberek számára egyaránt.

A könyvben bemutatott tervező˜k
Vacant
Fitch
The Brand Union
(korábban Enterprise IG)
Minale Tattersfield
Hanson Dodge Creative
Inaria
Interbrand
Paprika
Irving
Pentagram
Landor
Infinia
Siegel+Gale
TippingSprung
Wolff Olins
Lippincott (korábban Lippincott Mercer)

30%
6995 Ft
4897 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

  • Scolar Kiadó Kft.
  • Művészettörténet
  • 256 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632440682
  • Cikkszám: 1014283
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 175 x 225

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK