Nincs engedélyezve a javascript.
Mesélő Budapest
23.png
23.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 499 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 649 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Tudod-e, ki azok a hídmesterek, ki volt Budapest vőlegénye, és miért hívták "kockás bárónak"? Hallottad már, mit rejt a Várhegy gyomra, miért van hét tornya a Halászbástyának, és miért nincsenek felhőkarcolók a fővárosban? Gondoltad volna, hogy a kontinensen azért nálunk épült elsőként földalatti, mert az Andrássy utat akkoriban gyönyörű fakocka burkolat fedte, és nem akarták tönkretenni?
Leírás
Raktári kód:
178883
ISBN:
9789634376637
EAN:
9789634376637
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
320
Nyelv:
magyar
Tudod-e, ki azok a hídmesterek, ki volt Budapest vőlegénye, és miért hívták "kockás bárónak"? Hallottad már, mit rejt a Várhegy gyomra, miért van hét tornya a Halászbástyának, és miért nincsenek felhőkarcolók a fővárosban? Gondoltad volna, hogy a kontinensen azért nálunk épült elsőként földalatti, mert az Andrássy utat akkoriban gyönyörű fakocka burkolat fedte, és nem akarták tönkretenni? Ha szeretnél választ kapni mindezekre a kérdésekre, ha szívesen megtudnál még több érdekességet, és lépést akarsz tartani rohamosan átalakuló, gyönyörű fővárosunkkal, akkor feltétlenül hallgasd meg, miről "mesél" Budapest.
A Mesélő Budapest családi útikönyv, amely akár hétköznapi közlekedés vagy épp osztálykirándulások alkalmával is élvezettel lapozgatható. Tittel Kinga fotókkal és térképekkel gazdagon illusztrált, igazi csemegékkel és rejtélyekkel teli könyvének hatodik, felújított és bővített kiadásában is azokra a kérdésekre igyekszik választ adni, amelyek egy budapesti séta alatt a leggyakrabban fogalmazódnak meg a gyerekekben, ám sokszor nem tudjuk, mit feleljünk rájuk. A kötetet fogalomtár és Ki kicsoda? teszi még színesebbé és izgalmasabbá.
Vélemények