Nincs engedélyezve a javascript.
Menedék
23.png
23.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 919 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Sara Jenkins a nagyanyja temetésére utazik Sweet Baybe. Arra számít, hogy az ilyenkor szokásos jogi ügyletek rendezését követően gyorsan vissza is térhet megszokott életébe New Orleansba, ahol egy antik lakberendezési boltot vezet. Nagyanyja, Mags azonban ráhagyja a Menedék panziót, Sara gyerekkorának helyszínét, ami jelenleg két idős házaspár otthona.
Leírás
Raktári kód:
168468
ISBN:
9786155435324
EAN:
9786155435324
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
352
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
350

Sara Jenkins a nagyanyja temetésére utazik Sweet Baybe. Arra számít, hogy az ilyenkor szokásos jogi ügyletek rendezését követően gyorsan vissza is térhet megszokott életébe New Orleansba, ahol egy antik lakberendezési boltot vezet. Nagyanyja, Mags azonban ráhagyja a Menedék panziót, Sara gyerekkorának helyszínét, ami jelenleg két idős házaspár otthona. Egyetlen dolgot kér csak unokájától: újítsa fel a házat, hogy annyi év után végre eredeti pompájában ragyoghasson.


Sara eleget tesz Mags kérésének, és nekilát élete eddigi legnagyobb szabású felújítási munkájának. A gyors látogatásból hónapok lesznek, és már nemcsak gyerekkori emlékei, hanem egy új szerelem is marasztalja. Közben előkerül egy régi láda a padlásról, tele olyan dolgokkal, amik nagyanyja eddig ismeretlen életébe nyújtanak betekintést. Mags idős barátai segítségével Sara feltárja nagyanyja rejtélyes múltját: a bátor és szenvedélyes tetteket, és azokat a döntéseket, amelyek örökre megváltoztatták Mags és családja életét.


Amikor egy pénzéhes ingatlanfejlesztő jelenik meg a színen, és a panzió lebontásával fenyegeti Sarát, a nőnek döntenie kell: Sweet Bayben marad és harcol a házért és azokért az emberekért, akiket mélyen a szívébe zárt, vagy újra maga mögött hagy mindent, és visszatér sikeres, ám magányos életéhez New Orleansba.

Vélemények