Melmoth

Melmoth leírása

Helen Franklin húsz évvel ezelőtt szörnyű bűnt követett el, amit azóta sem tud magának megbocsájtani: lelkében a felejtés és az emlékezés erői küzdenek.

Furcsa kézirat kerül a kezébe. Az emberi történelem legsötétebb fejezeteiről szóló dokumentumokat tartalmazza, melyek egy fekete ruhás, könnyező szemmel és vérző lábakkal megjelenő árnyalak legendájáról szólnak. Ő Melmoth, a Tanú, egy különös szellem, aki a Földet járja szüntelen a bűn és bűnhődés megtestesítőjeként.

 

Akinek Melmoth megjelenik, választania kell: vagy együtt él bűnével, vagy megsemmisül, és az időtlen magány és sötétség kárhozatába vezet útja… Helen úgy érzi, Melmoth őt is gyerekkora óta figyeli… a múltjával való szembesülés pedig fontos választások elé állítja.

 

Kitűnően megírt, lebilincselő történet a kegyelemről, a megváltásról, a szeretetről és a konfliktusok kezeléséről.

 

Az essexi kígyó sikerszerzőjének legújabb regénye!

 

 

„Gyönyörű, elsöprő, ragyogó könyv.” - Marian Keyes

 

„Elképesztően komor, gazdag történetmesélés jellemzi, tökéletesen egyensúlyoz a gótikus rémképek és az ember érzelmi világának leírása között.” - Francis Spufford

 

„Misztikus, vészjósló és érzékenyen emberi. Írói bravúr.” - Frances Hardinge

 

 

 

Sarah Perry korábbi regénye, Az essexi kígyó vezette a keményfedeles könyvek bestseller listáját, az év Waterstone Könyve lett 2016-ban (Waterstones Book of the Year 2016), és elnyerte a 2017. Év Könyvének Brit Könyvdíját (British Book Awards Book of the Year 2017).

30%
3990 Ft
2793 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Kiadó újdonságai

A pihenőhely
A pihenőhely
4690 Ft
3283 Ft
30%
Bizalom
Bizalom
4990 Ft
3493 Ft
30%
Mire képesek?
Mire képesek?
4290 Ft
3003 Ft
30%

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Az essexi kígyó
Az essexi kígyó
4490 Ft
3143 Ft
30%