Nincs engedélyezve a javascript.
Meggyalázva

Meggyalázva
Iszonyat a lagúnák sötét vizein

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 691 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 691 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Papi miseruhába öltözött nő holtteste bukkan elő az egyik velencei lagúnából, karján rejtélyes tetoválásokkal. Már az is érthetetlen, hogy az apró ábrák megfejtése miért ütközik...
Leírás
Raktári kód:
125305
ISBN:
9789630978521
EAN:
9789630978521
Oldalszám:
384

Papi miseruhába öltözött nő holtteste bukkan elő az egyik velencei lagúnából, karján rejtélyes tetoválásokkal. Már az is érthetetlen, hogy az apró ábrák megfejtése miért ütközik ellenállásba, a nyomukban föltáruló iszonyat pedig ép ésszel befoghatatlan. Aldo Piola, nyomozó-ezredes és ifjú beosztottja, Katerina Pavo Velence egész bűn-labirintusát kénytelen bejárni – valóságosan és egy különleges netes portál, a Carnivia.com  virtuális világában -, ugyanakkor időben messzebbre, a délszláv háborúkig kell kutatniuk magyarázatért. Tudtukon kívül segítőtársuk is akad a közeli amerikai katonai bázison Holly Boland alhadnagy személyében, aki apja, az egykori főtiszt becsületéért küzd.


Hőseink egyre brutálisabb fenyegetettség és újabb gyilkosságok közepette haladnak makacsul a megfejtés felé – mintha az egész világ fogott volna össze ellenük: az európai lánykereskedelem alvilága, az olasz „igazság”szolgáltatás és láthatatlan, abszurd ellenfélként az amerikai légierő is üldözőbe veszi őket. Velence, az álmok városa ezúttal sötét oldalával, rémálmokban mutatkozik.

Vélemények