Nincs engedélyezve a javascript.
Matild és Margaréta, avagy boszorkányok a Bármi utcából

Matild és Margaréta, avagy boszorkányok a Bármi utcából

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 141 Ft
Borító ár:
3 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 141 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Szerinted képes eltévedni egy Felhő? Tudod, mit kell tenni, ha összekeverednek a hét napjai? Mit gondolsz, meg lehet tanítani a legyeket beszélni? Azt mondod, fogalmad sincs? Akkor ideje, hogy bekopogj Matild és Margaréta, a két boszorkány fura lakóktól hangos otthonába!
Leírás
Raktári kód:
170653
ISBN:
9789634104346
EAN:
9789634104346
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
68
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
348
Szerinted képes eltévedni egy Felhő? Tudod, mit kell tenni, ha összekeverednek a hét napjai? Mit gondolsz, meg lehet tanítani a legyeket beszélni? Azt mondod, fogalmad sincs? Akkor ideje, hogy bekopogj Matild és Margaréta, a két boszorkány fura lakóktól hangos otthonába! A róluk és bonyodalmas mindennapjaikról szóló mesékből azt is megtudhatod, miért felesleges porszívót vásárolni, mennyire veszélyes dolog a tortasütés, s hogy mitévő legyél, ha egy napon beköltözik hozzád az Unalom... Dániel András derűs meséit a két szeretnivaló boszorkányról 5-8 éveseknek ajánljuk.
A szerzőről
Dániel András
Dániel András
Az elsősorban kortárs festőként, grafikusként és illusztrátorként ismert Dániel András írói munkássága ifjú korából eredeztethető, ami végül 2012-ben kapott szárnyra, amikor is először debütált íróként a Pozsonyi Pagonynál.
A dedikáltan gyerekeknek írt és természetesen saját maga által illusztrált könyveinek népszerűsége mögött az eredeti írói stílusa, szabálytalan humora, az egyedi vizuális látásmódjából fakadó ötletei és játékossága, valamint magas szintű nyelvi műveltsége áll. Művei ebből fakadóan nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is élvezetes olvasmányok.
A Kicsibácsi és Kicsinéni és a Nyúl formájú kutya című könyveiért Szép Magyar Könyv-díjat kapott. A Mit keresett Jakab az ágy alatt? című könyvével pedig elnyerte a HUBBY Év Gyerekkönyve-díjat.
Ismert művei: Kuflik-sorozat, Kicsibácsi és Kicsinéni-sorozat, Smorc Angéla nem akar legóba lépni (2015)
Vélemények