Maradj szexi és ne ölesd meg magad! – Átfogó gyakorlati útmutató


Maradj szexi és ne ölesd meg magad! – Átfogó gyakorlati útmutató leírása

„Tegyél magadnak egy szívességet, vedd meg, és fald fel! Megújulsz, és sokkal menőbb leszel, mire leteszed a könyvet!” – Megan Mullally, New York Times bestsellerszerző

A megtörtént bűnesetek iránti érdeklődésüktől egységes, szenvedélyük által összekovácsolt szerzők és barátnők, Karen Kilgariff és Georgia Hardstark, a My Favorite Murder nevű népszerű és kultikus podcast alkotói ezzel a könyvvel kívánják felvértezni és harcba küldeni a Murderinókat a világ minden táján. A könyv részben kettős memoár, részben útmutató az élethez. Karen és Georgia görbe háttal ülve egyenesen megosztanak mindent, amit legnagyobb hibáikból, legdiadalmasabb győzelmeikből és kedvenc terapeutáiktól tanultak. A kötet a lelki egészségtől a függőségeken és gyászon keresztül a táplálkozási zavarokig sorakozó témáival a két nő életének szórakoztató és reménykeltő története, kiknek sorsa az élet sötét oldalához való vonzalmuk révén fonódott össze.

Egy olyan kultúrában, ami mitológiai hősként tiszteli a gyilkosokat, ami ujjongva tapsol a „személyiségtorzító, mérgező férfisovinizmusnak”, és ami az áldozatot teszi felelőssé az ellenük elkövetett erőszakos cselekményekért, Karen és Georgia önmagunk elfogadását, az elveinkért való kiállást hirdeti, és azt, hogy szabaduljunk meg a mások döntései miatt ránk háruló tehertől.

Az írópáros a saját tapasztalataitól és felismeréseitől vezérelve, némi segítséggel a Riot Grrrl mozgalomtól, Ann Rule-tól és „csillió órányi terápiától”, arra biztatnak, hogy helyezd előtérbe a saját igényeidet, ne menj be a sűrű erdőbe, és válj olyanná, akivel nem lehet packázni!

„Nem is annyira olyan érzés, mintha könyvet olvasnál, hanem inkább mintha a vagány nagynénéiddel dumálnál, akikkel megihatsz egy-két pohár bort, akik előítélet nélkül meghallgatnak, és akiknek kiöntheted a lelkedet.” – USA Today

14 éves kortól ajánljuk!

3999 Ft
3039 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK