Nincs engedélyezve a javascript.
Marco Polo - Toszkána
Marco Polo - Bécs
Madrid

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 150 Ft
Borító ár:
3 500 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 150 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak.
Kedvencnek jelölöm
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Leírás
Raktári kód:
142747
ISBN:
9789639810983
EAN:
9789639810983
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
272
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
460
A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

Az utazás megtervezése: Rövid az idő, tenger sok a látnivaló - hogyan állíthatjuk össze a legokosabban madridi utazásunk menetrendjét?
Kalandra fel!: Izgalmas és hasznos tálalásban mutatja be a tapastúrákat, híres műalkotások kulisszatitkait fedi fel, és többek közt egy bikaviadalra is elkalauzol.
Bennfentes tipp: Csak a beavatottak számára jelentős helyek, fontos tudnivalók - a National Geographic fotósainak, újságíróinak, szakértőinek kincsetérő tanácsai.
Séták és autós túrák: Olyan helyszíneket ír le részletesen színkódolt térképek segítségével, mint a Habsburg Madrid, a Chueca és a Malasana körzetek Guadarramai-hegység.
Kirándulások: A történelmi Toledóba, Don Quijote hazájába, a varázslatos Segoviába és a fényűző Aranjuezbe.
Ne hagyjuk ki!: Különösképpen ajánlott helyek és programok.
Fényképek,illusztrációk és térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez
Vélemények