Nincs engedélyezve a javascript.
Luxushotel, Hungary - A budapesti szállodák legféltettebb titkai

Luxushotel, Hungary - A budapesti szállodák legféltettebb titkai

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 880 Ft
Borító ár:
3 200 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 880 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Új, átdolgozott, bővített kiadással jelenik meg az elmúlt évek egyik legnagyobb hatású riportkönyve, a Luxushotel, Hungary. A bestseller sorozat szerzője, Kordos Szabolcs interjúalanyok tucatjait szólaltatta meg, hogy kiderítse, milyen az élet a forgóajtók mögött és milyen titkokat rejtenek az ötcsillagos szállodák falai a lakosztályoktól az alagsorig, a bártól az igazgatói irodáig.
Leírás
Raktári kód:
172113
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Nyelv:
magyar
Új, átdolgozott, bővített kiadással jelenik meg az elmúlt évek egyik legnagyobb hatású riportkönyve, a Luxushotel, Hungary. A bestseller sorozat szerzője, Kordos Szabolcs interjúalanyok tucatjait szólaltatta meg, hogy kiderítse, milyen az élet a forgóajtók mögött és milyen titkokat rejtenek az ötcsillagos szállodák falai a lakosztályoktól az alagsorig, a bártól az igazgatói irodáig. Könyvében feltárja a luxusipar féltett kulisszatitkait: informátorok mesélnek politikai botrányokról, sztárok partijairól, a lobbyban hallgatódzó kémekről. 
Megismerhetjük e különös világ rejtelmeit. Budapest jelenének legizgalmasabb történetei köszönnek vissza az oldalakon a recepciós, a boy, a menedzser vagy a takarító szemszögéből. A megszólalók hiteles, a való életből vett elbeszéléseit tartalmazó kötet szórakoztató olvasmány mindazoknak, akik érdeklődnek a szállodaipar, az emberi viselkedés sokszínűsége, a hírességek élete iránt, és azok számára is, akik szeretnek olykor bepillantani a színfalak mögé és a pontos valóságukban szemlélni az élet dolgait.
Vélemények