Nincs engedélyezve a javascript.
LOGICO Piccolo 5421 - Nyelvi képességfejlesztő

LOGICO Piccolo 5421 - Nyelvi képességfejlesztő
Nyelvi kreatív Szinonímák, ellentétek

Sorozat:

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
1 521 Ft
Borító ár:
1 690 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 521 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Beszélni lehet magyarul, de jól beszélni, minden titkát felfedezni nyelvünknek nagy, végeláthatatlan kaland. Ez a kaland minden gyermek számára nyitva áll, a szinonimák, ellentétek világának kimeríthetetlen megismerésével...

Leírás
Raktári kód:
139931
ISBN:
9789632943497
EAN:
9789632943497
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
32
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
270

Beszélni lehet magyarul, de jól beszélni, minden titkát felfedezni nyelvünknek nagy, végeláthatatlan kaland. Ez a kaland minden gyermek számára nyitva áll, a szinonimák, ellentétek világának kimeríthetetlen megismerésével. Mindezzel nemcsak anyanyelvi tudásukat pallérozzák, hanem a gondolkodási folyamataikat is segítik, tanulási eredményességüket is javítják. A magyar nyelv jelentéstani kapcsolataiba belemélyedve hihetetlen kreativitás mozdítható meg a gyermeki gondolkodásban. Ebben a feladatgyűjteményben nyelvünk szavainak jelentésével kezdünk el játszani, beindítva a kisiskolások nyelvi kreativitását, amely az olvasási képességek fejlesztése mellett szinte minden területen pozitív hatást gyakorol a rugalmas gondolkodás alkalmazására. Az alapok után (HangolóSzótagolóRímelő feladatkártyák feladatai) ez a feladatlap az első néhány merész, játékos lépés a nyelvi kreativitás felé, hogy aztán az út a végtelenségben folytatódhasson.


Nyelvi kreatív – Szinonimák, ellentétekfeladatkártya-csomag alábbi témákat dolgozza fel: Szavak felismerése magyarázat alapján, többjelentésű szavak, szinonimák és ellentétek keresése, hiányzó magánhangzók/mássalhangzók, összekevert betűk alapján.


A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

Vélemények