Légy kivételes!

Találj rá önmagad legjobb verziójára

Légy kivételes! leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2022-07-07

„Ha tudni szeretnéd, hogyan ismerhetsz ki másokat és nyerheted el magabiztosan a bizalmukat, nem találhatsz jobb tanárt, mint Joe Navarro. Mindenkinek, aki sikerre vágyik – legyen az szakmai, személyes vagy akár mindkettő – el kell olvasnia ezt a könyvet.


A Légy kivételes! gyakorlati módszereket kínál bármely helyzet eredményes kezeléséhez, és igen, ahhoz is, hogy valóban kivételes személlyé váljunk." – Chris Voss

Bizonyos emberek kiemelkednek az átlagból, és különleges, karizmatikus személyiségük rendkívül sikeres vezetőkké teszi őket. Joe Navarro egykori FBI-ügynök, a viselkedéselemzés nemzetközileg elismert szakértője ezúttal őket, a kivételeseket helyezi vizsgálatának fókuszába, és feltárja azokat a jelenségeket és kulcsmomentumokat, amelyek mindannyiuknál egyaránt megfigyelhetőek.

Navarro azonban rámutat arra, hogy mindezek a készségek és viselkedésformák bármelyikünk számára elérhetőek és elsajátíthatóak. Segítségükkel magunk is eredményesen kezelhetünk bármely helyzetet, fejlődhetünk és sikeresebbé válhatunk mind a szakmai, mind a magánéletünkben.

Ne feledjük tehát: bárki lehet kivételes!

4199 Ft
3191 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2022-07-07

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK