Nincs engedélyezve a javascript.
Lázadó angyalok

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 499 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Vajon a múlt valóban elmúlt? 1970 Egy külvilágtól elzárt tanya. Eltemetett titkok, megoldásra váró rejtélyek. Egy eldugott sümegi tanya pincéjéből fojtott sírás szűrődik ki. Három kisfiú sorsa fonódik itt össze, mindegyikükben közös, hogy megtapasztalták a legrosszabbat és szembenéztek már a gonosszal.
Leírás
Raktári kód:
217726
EAN:
9786150188324
Megjelenés:
2023.11.30.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
300
Méret [mm]:
130 x 197 x 25
Nyelv:
magyar
Vajon a múlt valóban elmúlt?
1970
Egy külvilágtól elzárt tanya. Eltemetett titkok, megoldásra váró rejtélyek.
Egy eldugott sümegi tanya pincéjéből fojtott sírás szűrődik ki. Három kisfiú sorsa fonódik itt össze, mindegyikükben közös, hogy megtapasztalták a legrosszabbat és szembenéztek már a gonosszal.
Mindeközben egy kezdő nyomozó Magyarország legmegrázóbb sorozatgyilkosságát próbálja felgöngyölíteni, a darabolós gyilkos ügyét, de folyton falakba ütközik. A kisgyermekek és a fiatal férfi története elválaszthatatlanul összefonódik. Megbocsátható-e a múlt? Lelepleződik-e a tettes, vagy kiléte örökre homályba vész?
2000
Lili Ortiz és Szőke Katalin különleges ügynökök beépülnek a Szent Benedek árvaház falai közé, ott próbálnak rájönni, miért betegszenek és halnak meg a gyerekek. Ahogy haladnak a nyomozásban, úgy szaporodnak a lidérces történések, és válnak mindennapjaik szörnyű rémálommá. Egyre több hátborzongató részlet kerül napvilágra, és az események megállíthatatlanul és visszafordíthatatlanul sodródnak a tragédia felé. Rájönnek, a vártnál sokkal nagyobb kihívásokkal kell szembenézniük.Az árvaházban mindenki gyanús. Mindenki titkol valamit. A múlt szép lassan utoléri a szereplőket, akiknek rég eltemetett ígéretekkel kell szembenézniük.Vajon az igazság felszabadítja, vagy éppen még mélyebbre taszítja főhőseinket?
A várandós anya
A kisbaba
A törött csontok
Az árvaházAz apáca
és a hamiskártyás
Vélemények