Nincs engedélyezve a javascript.
Testbeszéd a szerelemben
Jelképek könyve
Kommunikáció

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 260 Ft
Borító ár:
1 400 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 260 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

L. Ron Hubbard azt írta: „Az ember annyira élő, amennyire képes kommunikálni.” És a kommunikáció az élet olyan része, amelyet nagyon is behatóan tanulmányozott, és több százezer szót írt e létfontosságú tárgyról. A kommunikációs képességek alapvető fontosságúak minden olyan területen, ahol emberek érintkeznek egymással.
Kedvencnek jelölöm
Leírás
Raktári kód:
172613
ISBN:
9788779682177
EAN:
9788779682177
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
puha
Oldalszám:
56
Nyelv:
magyar
L. Ron Hubbard azt írta: „Az ember annyira élő, amennyire képes kommunikálni.” És a kommunikáció az élet olyan része, amelyet nagyon is behatóan tanulmányozott, és több százezer szót írt e létfontosságú tárgyról. A kommunikációs képességek alapvető fontosságúak minden olyan területen, ahol emberek érintkeznek egymással. Sőt, végső soron a kommunikáció az a tevékenység, amelyben minden ember részt vesz. A hatékony kommunikációnak megszámlálhatatlanul sok előnye van, mert az élet minden részét jobbá teszi, a magánélettől kezdve a munkáig. A kommunikálás képessége minden törekvés létfontosságú eleme. E füzetből megtanulja, miből áll a jó kommunikáció, és hogyan ismerje fel a rossz kommunikációt, melyek a kommunikáció alkotórészei, és hogyan használja fel őket, valamint hogy miért a több, nem pedig a kevesebb kommunikáció hoz az egyén számára nagyobb szabadságot. Ez a tanfolyam és a hozzá tartozó füzet számos, L. Ron Hubbard által kifejlesztett gyakorlatot is tartalmaz, amelyek növelik az egyén kommunikációs szintjét, és nagy gyakorlati hasznuk van az életben. Ezeknek az adatoknak az alapos megértése olyan eszközökkel látja el önt, amelyeket mindig fel tud használni.

A Dianetika és a Szcientológia alapítójaként L. Ron Hubbardot széles körben a modern kor egyik legbefolyásosabb írójának és humanitáriusának tartják. Írói karrierje több mint fél évszázadot ölelt fel, amelynek során az amerikai regényirodalom vezető alakja volt, illetve több mint 35 millió szónyi ismeretközlő művet hagyott hátra – ezek alkotják az emberi elméről és szellemről szóló legátfogóbb beszámolót, amely megadja a teljes szellemi szabadsághoz vezető egyetlen utat. Művei a mai napig összesen 71 nyelven, több mint 250 millió példányban keltek el a világon. Mindent összevéve ezek az anyagok 3000-nél is több felvett előadást és kb. 5000 írásművet tartalmaznak, amelyek közül 19 felkerült a New York Times bestseller listájára. Jelentős írói hagyatékáról 4 Guinness World Record is tanúskodik: ő a legtöbbet fordított, legtöbbet kiadott és a legtöbb hangoskönyvvel rendelkező író, illetve ő írta a legtöbbet fordított nemvallásos művet is. L. Ron Hubbard szellemi hagyatékának lényegét azonban a legjobban talán ez az egyszerű kijelentése fejezi ki: „Szeretek másokon segíteni, és életem legnagyobb örömének tekintem, amikor azt látom, hogy egy ember megszabadítja önmagát az árnyaktól, amelyek elhomályosították napjait. Az ember ezeket az árnyakat annyira sűrűnek látja, és azok olyan súllyal nehezednek rá, hogy amikor felfedezi, hogy ezek csak árnyak, és képes átlátni és átsétálni rajtuk, és újra megfürödhet a napfényben, akkor rendkívül boldognak érzi magát. És attól tartok, én is éppoly boldog vagyok, mint ő.”
Vélemények