Nincs engedélyezve a javascript.
Ki vagyok én? És ha igen, akkor hány?
23.png
23.png

Ki vagyok én? És ha igen, akkor hány?
Gondolatok az élet értelmérol egy átmulatott éjszaka után

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 510 Ft
Borító ár:
3 900 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 847 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A szerzo barátja egy átmulatott éjszaka után mámoros rácsodálkozással kiáltotta a sötétbe: "Ki vagyok én? És ha igen, akkor hány?" - Ekkor született a könyv ötlete.
Leírás
Raktári kód:
122365
ISBN:
9789633040751
EAN:
9789633040751
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
396
Nyelv:
magyar
A két, látszólag zavaros kérdés remekül összefoglalta mindazt, amirol filozófusok vitáznak évszázadok óta, és amit valójában mindannyian szeretnénk megfejteni a konyhaasztal mellett vagy a kocsma pultjának támaszkodva: mit jelent jó életet élni?
A szerzo felold minden korábbi szabályt, lerombol minden eloítéletet, közel hozza a filozófiát a napi rutinhoz, hogy választ kapjunk a bennünk motoszkáló kérdéseinkre: Mit tudhatunk? Mit tehetünk? Mit remélhetünk? Arra biztat, hogy élvezzük a gondolkodás szabadságát, ne érjük be egyszeru válaszokkal, és mindig keressük a miérteket.
A könyv egy igazi másnapos világköri út: városról városra, történetrol történetre, az ókori filozófiától a modern tudományokig, az agykutatástól a neurobiológiáig. Szórakoztató stílusa telitalálat. Az ember valóban úgy érzi, eleget ivott már, hogy elmélkedjen az élet értelmérol, és bátran vitázzon magasröptu gondolatokkal, levesse eloítéleteit, hogy végül rátaláljon önmagára, saját életének értelmére.
Vélemények