Kapd elő - Olasz

Társalgási zsebkönyv


Kapd elő - Olasz leírása

Megeshet, hogy álmai városa Róma és hamarosan felkeresi e csodálatos helyet ?!
Ha munkája vagy személyes kapcsolatai, tervei szükségessé teszik az Ön számára a dallamos olasz nyelv alapjainak ismeretét, íme egy könyvecske, mely elindítja Önt az alapok megismerésében és alkalmazásában. Ez a kiadvány ugyanis nem csupán egy rendszerezés, hanem egy útmutatás, mely kommunikációra ösztönzi Önt.
Aztán (vagy már eközben) ismerkedjen meg valakivel, aki szintén beszél olaszul.
Nagyon sok segítséget fog kapni ahhoz, hogy a nyelvvel és az olaszul beszélőkkel való ismerkedés zökkenőmentes legyen. Miért? Nemcsak nyelvtant talál, de nagyon sok segítséget a helyes kiejtés elsajátításához is. Nem kell tehát külön anyagokban keresgélnie, nagyon sok hasznos ismeretre tehet szert.
A példamondatok bizonyos szavainak felcserélésével, behelyettesítésével számos új mondatot alkothat, mellyel kiélheti nyelvi virtuozitását. A mondatok szerkezete nem túl bonyolult, hogy alapokat szerezhessen későbbi mondatalkotásaihoz.
Mivel nyelv és kultúra összefonódik, e kis könyvecske nem feledkezik meg az olasz ajkúak szokásainak (kézjeleinek, viselkedésének) számbavételéről, értelmezéséről sem. A társalgás köztudottan nemcsak az irodalmi nyelvre épül, hanem időnként laza, barátibb hangvételű. Ha ezt a könyvet lapozgatja Ön sem lesz túl sablonos egy-egy barátibb összejövetelen, még a káromkodásokat is megismerheti. Ezt azonban inkább ne használja, elég ha érti. Az Assimil által tehát elsajátíthatja a legkülönbözőbb élethelyzetek, legmegfelelőbb társalgási stílusát. Ha akar, lehet tehát modoros, de lehet akár poénos is.
Ezzel a zsebkönyvvel bátran elindulhat külföldi utazására, hiszen megtalál szinte minden helyzetet (vásárlás, szállásfoglalás, étterem, orvos, tengerpart, posta, szerelem), melybe útja során belecsöppenhet.
Vágjon bele !

24%
1492 Ft
1134 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK