Nincs engedélyezve a javascript.
Kalandozás a sakktáblán - 4 éves kortól

Kalandozás a sakktáblán - 4 éves kortól

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 149 Ft
Borító ár:
3 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 149 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A sakkozás nemcsak játék, hanem gondolkodásmód is, amely már kisgyerekkorban elsajátítható, majd az élet számos területén sikerrel hasznosítható. Univerzális agytréning, amely logikus gondolkodásra tanít, fejleszti a problémamegoldó képességet, és szárnyakat ad a kreativitásnak.
Leírás
Raktári kód:
192086
ISBN:
9789634377955
EAN:
9789634377955
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
64
Nyelv:
magyar
A sakkozás nemcsak játék, hanem gondolkodásmód is, amely már kisgyerekkorban elsajátítható, majd az élet számos területén sikerrel hasznosítható. Univerzális agytréning, amely logikus gondolkodásra tanít, fejleszti a problémamegoldó képességet, és szárnyakat ad a kreativitásnak. Polgár Judit könyvei mindezt mesével, rímekkel, játékos feladatokkal teszik, miközben a sakk szabályait is bemutatják.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Sakkpalota. Abban lakott a király és a királynő... Így kezdődik a mese, amelynek szereplőire megannyi kaland és megoldásra váró rejtély vár. A Kalandozás a sakktáblán című kötetben megismerjük a sakkbábukat és furcsa szokásaikat, megtanulunk a sakktáblán közlekedni, és rajzolunk, színezünk, verselünk.
Vélemények