Nincs engedélyezve a javascript.
Júdás
23.png
23.png

Júdás
Rács mögé juttatta a világ egyik legveszélyesebb bűnözőjét. A testvérét.

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 919 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Emberöltőnyi szenvedés és rettegés után Astrid Holleeder összeszedte minden bátorságát, s leleplezte a világ egyik legveszélyesebb bűnözőjét: a bátyját. Willem Holleeder 1983-ban részt vett a Heineken tulajdonosának világszerte nagy vihart kavaró elrablásában, s csaknem tucatnyi gyilkosság és bérgyilkosság kapcsán merült fel a neve.
Leírás
Raktári kód:
177319
ISBN:
9789634335627
EAN:
9789634335627
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
444
Nyelv:
magyar
Emberöltőnyi szenvedés és rettegés után Astrid Holleeder összeszedte minden bátorságát, s leleplezte a világ egyik legveszélyesebb bűnözőjét: a bátyját. Willem Holleeder 1983-ban részt vett a Heineken tulajdonosának világszerte nagy vihart kavaró elrablásában, s csaknem tucatnyi gyilkosság és bérgyilkosság kapcsán merült fel a neve. A saját családját sem kímélte: testvéreit ugyanúgy kihasználta és terrorizálta, mint ellenségeit.

Ám a történelemből tudható, hogy minden zsarnok elbukik egyszer. Astrid Holleedert megrázó tapasztalatai végül arra vezették, hogy megpróbáljon kitörni szorongatott helyzetéből, és az igazságszolgáltatás kezére adja bátyját. Ezzel azonban nem hogy nem múlt el az őt fenyegető életveszély, hanem egyenesen fokozódott...

A Júdás szívszorító beszámoló arról, milyen az élet egy mérgező és veszélyes ember árnyékában. Egyszerre felkavaró családtörténet és bűnügyi kordokumentum, amelyből egyúttal az is kiderül, mit jelent valójában a bátorság, az emberi tartás, a hűség és az erkölcs.
Vélemények