Nincs engedélyezve a javascript.
Jobb agyféltekés rajzolás

Jobb agyféltekés rajzolás
A kreativitás és a művészi magabiztosság fejlesztésének új útja

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 041 Ft
Borító ár:
4 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 041 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Amikor elmélyülünk egy alkotási folyamatban, lelkünk megkönnyebbül, kiszabadul a mindennapi gondok szövevényes hálójából. A rajzolás, az alkotás - mindegy, művészi-e vagy sem - az emberi lélek egyik legősibb kifejezési módja. A gyermek természetes önkifejezési eszköze a rajz, amelynek segítségével rácsodálkozik a külvilág sokszínűségére, és bensője mély tartalmaira is.
Leírás
Raktári kód:
180071
ISBN:
9789632914305
EAN:
9789632914305
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
276
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
550
Amikor elmélyülünk egy alkotási folyamatban, lelkünk megkönnyebbül, kiszabadul a mindennapi gondok szövevényes hálójából. A rajzolás, az alkotás - mindegy, művészi-e vagy sem - az emberi lélek egyik legősibb kifejezési módja. A gyermek természetes önkifejezési eszköze a rajz, amelynek segítségével rácsodálkozik a külvilág sokszínűségére, és bensője mély tartalmaira is. Felnőttként kedvünket szegi a számos kudarc, amivel "műveinket" illették. Ha bátorságunkat összeszedve mégis rajzolni kezdünk, elkeserít bennünket a felismerés, hogy kezünk nincs a biztos mozdulatok, kellő technikák birtokában.

A tizenhárom nyelvre lefordított Rajzolás a jobb agyféltekével c. könyv a maga 2,5 millió eladott példányával a világ legszélesebb körben alkalmazott rajztankönyve. Nem pusztán rajztechnikákat, hanem egy új látásmódot tanít, melynek áldásos hatását életünk más területein is tapasztalhatjuk. Segít abban, hogy elszakadjuk korábbi megrögzött sémáinktól, és új megoldások felé tekintsünk. A könyvben szereplő gyakorlatok összetett hatása azt a célt szolgálja, hogy növelje az önbizalmat a döntéshozatalok és a problémamegoldások során. A kreatív, gondolkodó emberi agy potenciális ereje szinte végtelennek tűnik. A rajzolás segíthet abban, hogy tisztában legyünk ezzel az erővel, és másokkal is tudassuk.

A gyakorlatokon kívül további fontos kérdésekről olvashat:
- Az agykutatás rajzolással kapcsolatos legújabb eredményei
- A rajztechnikák alkalmazásának lehetőségei a vállalatok és iskolák számára
- Önkifejezés a rajzoláson keresztül
- Túllépés a fekete-fehér rajzoláson a színek felé
- Részletes tanácsok, hogyan alkalmazhatjuk a rajzolás öt alapkészségét a problémamegoldásban.
Ez a hihetetlenül sikeres könyv milliókat tanított meg rajzolni, és Önnek is segíteni fog.

"Nem egyszerűen egy könyv a rajzolásról, egy könyv az életről. A rajztanítás eme lenyűgöző megközelítését... nem tekinthetjük pusztán szövegnek. Felszabadít."
Los Angeles Times
Vélemények