Nincs engedélyezve a javascript.
Igaz emberek

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 691 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 691 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár



Közeleg a világvége! Két gyilkosság Amerika két végében: az egyik New York rossz hírű sikátoraiban, a másik a montanai vadonban.
Leírás
Raktári kód:
122649
ISBN:
9789639635708
EAN:
9789639635708
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
puhatáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
454
Nyelv:
magyar
Közeleg a világvége! Két gyilkosság Amerika két végében: az egyik New York rossz hírű sikátoraiban, a másik a montanai vadonban.

Világméretű gyilkosságsorozat egy indiai nyomornegyedről Cape Town patyolattiszta homokpartjáig. Itt csak nem lehet összefüggés! Így gondolja Will Monroe is, a The New York Times angol születésű, fiatal újságírója – egészen addig a reggelig, míg szép feleségét, Bethet el nem rabolják olyan emberek, akiknek láthatólag nincsenek aggályaik, ha ölni kell. A kétségbeesett Will addig göngyölíti a szálalkat, amíg közvetlen környezetében rá nem bukkan egy rejtelmes szektára, a történelem legrégibb dogmájának vakbuzgó követeire. Misztika és ősi próféciák sokszoros rétegén kell áttörnie, a Bibliában eltemetett talányokat kell napvilágra hoznia, hogy rátaláljon a titokra, amely állítólag több ezer éve tartja fent a világot, és az emberiség sorsa múlhat rajta. De akkor már óránként követik egymást a gyilkosságok, minden támpontot rejtjelek szövedékéből kell kibogozni, és fogy az idő...
Vélemények