IDT – Intelligens dinoszaurusz teória

IDT – Intelligens dinoszaurusz teória leírása

Ron Russel paleontológust egy különleges fosszíliához hívják. Lehetnek ezek egy dinoszauruszokból kifejlődött intelligens faj lábnyomai? Ha így van, megváltozhat mindaz, amit az emberiség a múltjáról, a megtett útjáról és önnön, megkülönböztetett szerepéről gondolt. Ez a felfedezés átírja a múltat, felbolygatja a jelent és kétségessé teszi a jövőt. Ahogy Ron beleássa magát a kutatásba, egyre csak sorjáznak a bizonyítékok az általa korábban felállított intelligens dinoszaurusz teória alátámasztására.
Ám vannak, akiknek nem érdeke az igazság. Most sem. Csak a remény marad, hogy a történelem nem ismétli önmagát és a sorsunk irányítása a kezünkben maradhat.
Két faj, két civilizáció áll a történet középpontjában: akik valaha uralták és akik jelenleg uralják a Földet. A téridő mérhetetlen szakadéka választja el őket egymástól. Soha nem találkozhatnak. Vagy mégis?

 

„Kit nem villanyoz fel az ember előtti ősvilág? A dinoszauruszok mindenkit lenyűgöznek, pedig elképesztően keveset tudunk rólunk. Így akár az is igaz lehet, amit az IDT állít: hogy a régmúltban kialakult egy intelligens létforma; fejlett érzelemvilággal és eszközhasználattal. A szerző hús-vér, esendő és humoros hősökön keresztül mutatja be azon leletek és természeti jelenségek sorát, melyekre a tudomány jelenleg nem képes megnyugtató magyarázatot adni. A könyvben szereplő alapállítások, adatok ugyanis igazak. Ez a hitelesség teszi valóban izgalmassá a regényt. Egyszerre követhetjük az Indiana Jones-merészségű tudós nyomozását, valamint a Jurassic Parkból ismert faunában és korban élő intelligens dinoszauruszokat, és izgulhatunk mindkét faj világáért: vajon mi lesz ebből?"

Nádasi Krisz író, szerkesztő

27%
3500 Ft
2555 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap
  • BatCave Publishing
  • Regény
  • 448 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786150091969
  • Cikkszám: 1085936
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK