Hook Shot - Horogdobás (Dobd rá! 3.)

Hook Shot - Horogdobás (Dobd rá! 3.) leírása

MÉLY ÉRZELMEK ÉS ROMANTIKA A PROFI KOSÁRLABDA ÉS A DIVAT VILÁGÁBÓL.

Elvált vagyok. Egyedülálló apa. Egy vesztes csapatba igazoltam. Megcsaltak, elárultak, kiszolgáltatottá tettek. Tökéletes életem az arcomba robbant, és még mindig szedegetem a darabjait. Ő az utolsó, akire most szükségem van. Egy vadvirág. Egy vihar. Egy nő, akinek nem tudok ellenállni. Lotus DuPree az első pillanattól fogva, amikor találkozott a tekintetünk, felért egy gyomron rúgással, és lenullázta a terveimet. Megesküdtem magamnak, hogy többé egy nőben sem fogok megbízni, de még sosem vágytam úgy senkire, mint Lotusra. Nem szerepelt a terveim között, de muszáj vállalnom ezt a kockázatot. Egy harcos. Egy kosaras. Akit mindenki csak Gladiátornak hív. Kenan Ross jó illatúan és sármosan vonult be az életembe, és abban a pillanatban elakadt tőle a lélegzetem, hogy megláttam.

Ő az utolsó, akire most szükségem van. Most magamon dolgozom. Szembenézek a fájdalmammal, és legyőzöm a démonaimat. Tudom, hova vezet, ha az ember megbízik egy férfiban. Nekem. Erre. Nincs. Időm. De ő csak jön és jön. Lerombolja a védelmi vonalamat, és szép sorjában félresöpri az összes kifogásomat. Sosem adja fel, de most... Nem is biztos, hogy akarom.

Ez a könyv maga a tökély!

"A Hook Shot telis-tele van érzelmekkel, sistergéssel és lélegzetelállító románccal. Sosem felejtem el ezt a könyvet, és még vissza fogok térni hozzá, hogy ismét a hatalmába kerítsen a varázslata.” Devney Perry, USA Today bestsellerszerző

HAGYD, HOGY ELRABOLJON! Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

3999 Ft
3039 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK