Hatékonyságnövelés stresszmentesen - GTD

Az időmenedzsment új módszertana

Hatékonyságnövelés stresszmentesen - GTD leírása

Valóban stresszmentesen növelhetjük hatékonyságunkat, ha megtanuljuk tudatosan kisöpörni elménkből a figyelemelterelő tényezőket? 
A munkában és a magánéletben nem az időhiány az igazi probléma, bármennyire ezt gondoljuk is, hanem sokkal inkább az, hogy nem látjuk tisztán és nem határozzuk meg pontosan a feladatot és a szükséges lépéseket. Emiatt élünk állandó stresszben (még ha nem is valljuk be magunknak), és már el sem tudjuk képzelni, hogy másként is lehetne. 
A GTD(Getting Things Done)-módszer abban segít, hogy ne csak az idővel gazdálkodjunk, hanem a gondolataink között is rendet tegyünk. David Allen könyvének, amely a Time szerint az évtized legjobb önsegítő műve, átdolgozott és bővített kiadása számos technikát kínál elménk tehermentesítéséhez, hogy növelni tudjuk hatékonyságunkat és oldjuk belső feszültségeinket.

DAVID ALLEN vezetési tanácsadó és tapasztalt coach, a GTD-módszer atyja, a személyes hatékonyság témájának egyik legbefolyásosabb kutatója. Több multinacionális cégnél és nemzetközi szervezetnél dolgozott már tanácsadóként. Évente több ezer vállalatvezetőnek és magánembernek tart szemináriumokat és tréningeket. 
Cikkei sorra jelennek meg a Fast Company, a Fortune, a Los Angeles Times, a The New York Times, a The Wall Street Journal hasábjain. Könyve eddig 30 országban több mint 2 millió példányban jelent meg. Jelenleg Amszterdamban él.
"Már egy tucat embernek javasoltam a Preziben, hogy alakítsa ki a saját GTD-rendszerét. Aki megteszi, produktívabb, sikeresebb ember lehet. Ez egyszerű, mint a GTD."Halácsy Péter, a Prezi társalapítója, technológiai igazgatója
"A GTD az információs kor vallása, amely kétségtelenül megváltoztatja az emberek munkastílusát és életmódját." Wired
"Az egész megközelítés nemcsak a hatékonyságomat fokozta, de a közérzetemen is javított. Elképesztő, mennyire megvetette a lábát ez a módszer szerte a világon. Olyan, mint egy igazi mozgalom!"Daniel H. Pink, a Motiváció 3.0 című könyv szerzője
31%
4500 Ft
3105 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

  • HVG Kiadó Zrt.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 376 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633042946
  • Cikkszám: 1042847
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 160*235mm
  • Fordító:

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

Putyin emberei
Putyin emberei
6499 Ft
4484 Ft
31%
Fehér
Fehér
3999 Ft
2759 Ft
31%
Merkel
Merkel
5490 Ft
3788 Ft
31%

TOVÁBBI AJÁNLATOK