Hate Notes - Adok-kapok


Hate Notes - Adok-kapok leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2022-07-29

Ez volt a leggyönyörűbb szerelmes levél, amit valaha olvasott. Bárcsak neki írták volna! Minden egy esküvői ruhába varrt titokzatos kék üzenettel kezdődött. Valami kék. A sosem viselt menyasszonyi ruhámat mentem eladni egy használtruha- boltba. Ekkor találtam meg egy másik menyasszony „valami régijét”.

Egy lélegzetelállító, tollas, egyedi tervezésű ruha bélésébe volt tűzve a legszebb üzenet, amit valaha olvastam: „Köszönöm, hogy valóra váltottad minden álmom.” A kék levélpapíron dombornyomással a Reed Eastwood név szerepelt, aki nyilvánvalóan a földkerekség legromantikusabb férfija lehetett. És mint kiderítettem, a legvonzóbb is. Bárcsak itt véget értek volna az igaz szerelemmel kapcsolatos képzelgéseim! Mert azóta megtudtam egyet s mást Mr. Romantikáról. Arrogáns, cinikus és lekezelő. Én aztán tudom! A sors fintorának köszönhetően ráadásul még az új főnököm is. De ez nem fog megakadályozni abban, hogy kiderítsem, mi a története az utolsó szerelmes levelének. Annak a szerelmes levélnek, aminek nem a „boldogan éltek, amíg meg nem haltak” lett a vége. Az a történet azonban semmi ahhoz képest, ami köztünk van kibontakozóban. Egyre forróbb, csábítóbb és meglepőbb – őrjítőbb, mint bármi, amit el tudtam volna képzelni. Valami új. De fogalmam sincs, hogyan fog végződni…

Az év legletehetetlenebb könyve – Amazon, 2018.

Hagyd, hogy magával ragadjon! Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog! Felnőtt olvasóinknak ajánljuk!

3899 Ft
2963 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2022-07-29

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK